Пасат Б5-2000 г. прекомерна консумация от модул във вратата

Техническа и сервизна информация за Passat
jako78
Автомобил:
Двигател:

Пасат Б5-2000 г. прекомерна консумация от модул във вратата

Мнениеот jako78 » Сря 18 фев 2015 16:09

Проблемът ми е в предна дясна врата. Специалист установи,че имам прекомерна консумация на ток/акумулатора ми пада/ от някакъв модул, който се намира във вратата! Моля някой от знаещите да ми каже имали такъв модул,подлежи ли на ремонт и ако не какво представлява, от къде може да се закупи или евентуално втора употреба и колко би струвал нов? Благодаря предварително на отзовалите се!Поздрави Стефан!

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Re: Пасат Б5-2000 г. прекомерна консумация от модул във врат

Мнениеот kris11 » Сря 18 фев 2015 19:44

има 1 огромна тема за микроключетата за Г4,Бора, Пас Б5 и сие. Прочети я .
Имаш кирлива брава с 5 микроключета за вратата на водача и по 3 в другите. Модула ти е под краката , под мокета тоно под седалката. Мокри се, ако ти е мокър мокета - той е.В 1 пластмасова кутия е , като се намокри започват пшроблемите или платката или проводниците към него зеленясват. Тъпите пък ключета се замърсяват и пак проблеми.
За да имаш голяма консулация или бравата се мъчи нещо да прави /закл/откл. / без резултат - но се чува бръмчене, или модула под седалката е взел дал - някой инт .схема е дала фира.
Огледай си таблото , лампата долу на вратата , плафона горе - светят ли при отворена врата или не.Или имаш само индикация на таблото.
Заб. - модула е 2 вида с различни куплунзи. Сменял съм на Б5 -цени модул под копитата 50лв, по портите 50 лв, багажник седан 35 лв. Но са трудни за намиране- явно повишено търсене.
Дон Кихот беше дал линк за нови китайци по спомени май по 50 лв

Върни се в “Passat”