книга за В3
книга за В3
нали я има тази книжка и на бългаски някой ако може да я сканира и да я качи някаде.Много хора,които немогат да отделят 20лв. ще са му много благодарни
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: книга за В3
venci написа:нали я има тази книжка и на бългаски някой ако може да я сканира и да я качи някаде.Много хора,които немогат да отделят 20лв. ще са му много благодарни
Сканирането ще му отнеме няколко седмици

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=41694
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
venci написа: и с малко по разбираеми картинки,
Нашата е нескопосан превод от руското издание!

А относно картинките... мани, бегай!
Ако руските са с ютия, то нашата препечатка изглежда е правена с поставката за тази ютия!
Бе нали ти казвам, че не я ползвам...

Всъщност, излъгах! На няколко пъти съм я вземал, когато ходя до едното място и няма какво да чета

Занимателно е!
И добре вникваш в съдържанието

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Re: книга за В3
venci написа:нали я има тази книжка и на бългаски някой ако може да я сканира и да я качи някаде.Много хора,които немогат да отделят 20лв. ще са му много благодарни
Добре дошъл колега.
Аз бих услужил на всеки, който иска да прочете нещо или да си копира, това което му е необходимо. Нямам цялата книга, но си направих доста копия на не малка част от нея. Така, че който иска може да ми пише на лични какво търси и се разбираме.
Но мисля, че може да се обръщаш към хора, които са споделяли тук освен проблема и начина за отстраняването му. Предполагам си се убедил, че има много и разнообразна информация, допълвана, корегирана и придружена със снимков материал на колеги. При това вероятно мнозина биха те предупредили за моменти при демонтаж или монтаж на каквото и да било, за които трябва особенно да се внимава, така че да не стане някой сакатлък. А също и за някои майсторски тънкости, който не са упоменати в книгата. Все пак описаното в нея се отнася принципно за нов автомобил.