Оборотомера не бачка
- gencho12
- Автомобил:
- Двигател:
Оборотомера не бачка
Привет на всички Passator-и.От няколко месеца не ми работи оборотомер-а (става въпрос за Passat B3 1.6 TDI 1991-а).Случката най-вероятно е следствие на интервенция по алтернатор-а от страна на майстор-а ми,защото след ремонта на алтернатора - оборотомера умре. Някой има ли идея каква може да бъде причината? Че без оборотомер е кофти.А ,и още нещо - търся си читав майстор,че моя постоянно ме ебава и много зает го раздава - бави ми колата всеки път и общо взето не му се занимава с моите "дреболии".Чета тук във форума че много от вас са при Vaskoto1 - къде мога да намеря негови координати? И изобщо-дайте инфо за някой наистина съвестен и маниак на VW майстор. Аз лично съм във Дружба 2 - не че има голямо значение
Айде със здраве и благодаря предварително

- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Щом си с дизелов двигател точно от алтернатора ти е проблема, или по-точно от "майстора" дето ти го е бърникал. Сигнала на оборотомера се взима от него (доколкото знам от някаква допълнителна джаджа вътре, която липсва при тия за бензиновите). Отиди му набий канчето на тоя и да си оправя бакиите.
А координатите на vaskoto1 и °niksi° може да ги видиш в раздел Сервизи. Щом си от Дружба Ники ти е по-удобен - той живее в Герман.

А координатите на vaskoto1 и °niksi° може да ги видиш в раздел Сервизи. Щом си от Дружба Ники ти е по-удобен - той живее в Герман.