Здр.колеги!След монтаж на газов инж.фобос1 на колата ми светна грешка р-0171.Двигателя е 1.6ALZ.След изтриване на грешката пак се появява,но това не пречи на работата на двигателя.Какво може да се направи?Благодаря предварително!
Здрасти колега, най-вероятно не са ти настроили както трябва газовата, много е бедна сместа. Провери какви показания имаш на канал 032, след това занули адаптациите и карай около 150 километра само на бензин и пак провери какво има на канал 032. Ако адаптациите на бензин са ОК (+-5%) отиваш при газаджиите да ти направят кто трябва настрийката, но задължително и вдвижение, не само на ПХ. Ако пак ти е бедна сместа може би имаш спукан маркуч и колата дърпа непремерен въздух. Погледни какво сум писал в тази тема. http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=425058
Колега пробвах газовата на спортен режим изтрих си грешката от преди /чека/ и сега я карам 2 дена не ми изкача за сега, а преди на 15 мин. и се появява.Ще покарам и ще пиша после как е дали ще се появи!
Мой съвет е да направиш това което съм описъл погоре и да ти настроят газта както трябва, защото и аз минах по подобен път и искам да ти кажа че сега колата върви много добре а и разхода е по-нормален.