двг.постоянно прекъсва на скорост и вэеме та иэгасне 2Е

Техническа и сервизна информация за Passat
nenovs
Автомобил:
Двигател:

двг.постоянно прекъсва на скорост и вэеме та иэгасне 2Е

Мнениеот nenovs » Чет 19 апр 2007 10:06

Това е passat 94` 2E digifant 20l.Като го взех си работеше добре `то обикновенно е така ` .Смениха се филтри масла ремъци и тн. И взех та видях че не вдига работна темп. айде нов термостат , и проблема дойде дига работна темп. и почва да прекъсва яко и в следващия гасне ,няма палене като истине пали и пак старата песен.А сега ще споделя и какво съм сменил от майстори: помпа инжекцион,бобина ,компа. на колата ...прекъснаха блокирането на алармата и нищо не става гасне .Айде unitrade-x нали са оторизирани !
Нищо лошо за тях !След като рег. предварението ме пуснаха да си ходя ....гас...нещ!!Отивам на другия ден тестваха караха видяха че не върви пак мериха ,пробваха тяхна бобина тяхно реле да не прекъсва то.Заливаха я с вода .Накрая казаха дебитомер след като го отвориха се опитаха да преместят пистите и пак нищо .Заключението им е или нов Дебитомер около 350лв. или датчик Хол който бил вървял с се делкото .НЯКОЙ АКО ЗНАЕ НЕЩО ЩЕ СЪМ МУ МНОГО БЛАГОДАРЕН

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Re: двг.постоянно прекъсва на скорост и вэеме та иэгасне 2Е

Мнениеот radotom » Чет 19 апр 2007 15:51

nenovs написа: .НЯКОЙ АКО ЗНАЕ НЕЩО ЩЕ СЪМ МУ МНОГО БЛАГОДАРЕН

Един човек със сигурност знае :!:
Търси го тук:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... highlight=

orlinlakov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот orlinlakov » Пет 20 апр 2007 21:52

Колега това със датчика на Хол е много вероятно. Аз съм патил от този датчик. Все се залъгвах с мръсна газ със части менте и накрая колата ме остави на път без хал хабер да имам от какво е. Искам само да питам колата има ли имобилайзер.

orlinlakov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот orlinlakov » Пет 20 апр 2007 21:55

Забравих да добавя, че колата не беше Пасат а една лада самара после пежо 405 и накрая една 205 го направи същият номер както работи и гасне.

Върни се в “Passat”