Passat b6 2.0 tdi 2008 волана почна да се върти трудно..
-
- Автомобил:
- Двигател:
Passat b6 2.0 tdi 2008 волана почна да се върти трудно..
Здравейте собственик съм на Passat B6 2.0 tdi днес на един завой волана ми стана много твърд се едно заби за момент и след това останових че след 60 км/h волана става много твърд и трудно завива.Никакви лампи не светят на таблото п.При скорост от 0 до 45-50 волана изглежда добре но не както беше преди.Пробвах да немеря казанчето за хидравличната течност но така не я открих.След това се порових и разбрах че е електрическа рейка с помпа..Ако някои е имал същия проблем и се е сблъскал с това моля помогнете!!!! 

- jorkatta
- Автомобил: vw passat b6
- Двигател: BMR
Re: Passat b6 2.0 tdi 2008 волана почна да се върти трудно..
Ще следя темаата с интерес, защото и на мен ми се страува, че имам същият проблем.
Преди Пасата карах Е90-тка и след него волана на пасата ми изглеждаше всеедно да е откачен, даже при по остри завои на няколко пъти щях да го ударя поради мекия волан. Сега изведнъж се здърви.
Преди Пасата карах Е90-тка и след него волана на пасата ми изглеждаше всеедно да е откачен, даже при по остри завои на няколко пъти щях да го ударя поради мекия волан. Сега изведнъж се здърви.
- Pagemakerboy
- Автомобил: 2025 Audi Q8 50 TDI quattro
- Двигател:
Идете да ви погледнат рейките, то рейка с помпа и вдървен волан какво може да означава според вас?
- vasko__2
- Автомобил:
- Двигател:
Рейките са електрически с електродвигател,няма помпа. Ще трябва вагком.
-
- Автомобил: vw passat b5.5
- Двигател: AVF 2001
- Контакти:
Рейката ти е с електроусилвател. Колегата по горе ти е казал електромотор. Трябва да се прегледа и окачването да не затяга от нещо. Ваг ком също задължително.
-
- Автомобил: vw passat 3c2--b6
- Двигател: BKP
Колеги на пасата 6-цата колкото по голяма скорост толкова по твърд става волана,а за градско е мн.лесен за въртене.Мисля,че и така трябва да бъде,така е моят и други два които съм пробвал.При скорост 180/190км.в час е много ама много твърд и със спадането на скоростта омеква незабавно,смяната в твърдостта става плавно без никакви резки промени или заяждане за момент.