Щипки за прозорци на PASSAT
Щипки за прозорци на PASSAT
Колеги днес разглобих едната врата защото прозореца нещо не вървеше както трябва.Видях че има едни сини щипки които са счупени и тръгнах по магазините да търся но никъде ги няма.Ако някой знае къде се продават ще му моля да каже.Мерси предварително. 

В Горубляне има един магазин (като се идва от автоборсата и се пътува по посока Горубляне, малко след Т-образното за Младост, магазина се пада в ляво; висят тасове, ауспуси и т.н. в същност те магазините са два ама са залепени един за друг) където съм виждал всевъзможни щипки. Другото място естествено е UNITRADE. Колкото и учудващо да ти звучи от UNITRADE си купух щипки за моите врати по 75 стотинки с ДДС едната (Passat Б5/1999), а в същото това магазинче на Горубляне, аналогична, но доста по-ръбато изпълнение беше по 1.15лв.
- toshe_hadji
- Автомобил: Фолксваген Пасат
- Двигател: АЕК 1996
Имам въпрос относно тези "щипки". Това е пластмасово окръглено нещо в което влиза овалната част от единия лост за вдигане и смъкване на прозореца и притиснато с една скоба (извинявам се за определението на тези "щипки"). Ако е това - могат ли да се сменят, защото на моята кола и двете "щипки" са счупени и предните прозорци не се отварят? Съжалявам за късния въпрос (една година от пускането на темата), но сега имам този проблем и потърсих решение. 

- toshe_hadji
- Автомобил: Фолксваген Пасат
- Двигател: АЕК 1996
Имам въпрос относно тези "щипки". Това е пластмасово окръглено нещо в което влиза овалната част от единия лост за вдигане и смъкване на прозореца и притиснато с една скоба (извинявам се за определението на тези "щипки"). Ако е това - могат ли да се сменят, защото на моята кола и двете "щипки" са счупени и предните прозорци не се отварят? Съжалявам за късния въпрос (една година от пускането на темата), но сега имам този проблем и потърсих решение.