:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Пасат б6 проблем допълнителен сензор за светлина

Техническа и сервизна информация за Passat
fuga
Автомобил:
Двигател:

Пасат б6 проблем допълнителен сензор за светлина

Мнениеот fuga » Вто 14 юли 2015 8:44

Здравейте. Закупих си от http://www.ebay.com/itm/221546378187?redirect=mobile ..,следният сензор с ключ с авто, защото моя няма. Преди това си бях сложил на дългите модул за дневни светлини , и всичко си беше ок. Сега като влезна денем в тунел , гаси дългите(дневните) и си пуска габарити с къси - както си трябва . Но . Като карам привечер , в даден момент сензора гаси дневните , прецъкват късите , и колата остава за около 15 минути само на габарити , докато не се стъмни повече . Та въпроса ми е - някои слагал ли е такъв допълнителен сензор, и има ли го този лош ефект.
Благодаря предварително.

Потребителски аватар
Rosenirs
Автомобил:
Двигател:

Re: Пасат б6 проблем допълнителен сензор за светлина

Мнениеот Rosenirs » Вто 14 юли 2015 18:53

Колега гледам, че има настройка защо не пробваш от колелцето. От него най вероятно се настройва при каква осветеност да пуска фаровете.

fuga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fuga » Сря 15 юли 2015 6:35

И аз си мислех ,че е нещо за въртене , ама не е . Поне това колелце което се вижда е част от цялата пластмаса . Преходника не съм го отварял още , защото чакам информация от продавача. Но после ,ако няма решение , ще го отвора . И аз си мисля че не може да няма нещо за въртене вътре .
Мерси за вниманието .

Потребителски аватар
pepperj
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pepperj » Пет 17 юли 2015 21:29

Здр колега
Да и аз съм със същия модул и да ефекта го има и при мен. Но аз съм вързал дневните светлини за пл
с на габаритите и когато започне да се смрачава светват габаритите но дневните остават да светят( да уточня че съм сложил допълнително ЛЕД днесвни светлини). Когато се стъмни още малко се гасят дневните и се пускат късите :))))

Върни се в “Passat”