Защо само заключвате теми та човек не може да се изкаже.
Маи много станаха модераторите
mod edit: dobrinb
Заключени теми
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
теми заключвам аз лично защото седят в нищото-решени с месеци и изведнъж някой от по новите членове прочита и решава че трябва да плесне отговор защото и той е съпричастен към тая тема. получава се неразбория и струпване на излишни мнения. не че има лошо ама тези раздели на форума са чисто технически-дава се проблем-разсъждава се и след като решението е факт или няма спор за проблема-темата би трябвало да се заключи. ако има някой със сходен проблем-чете и ако неговия случай не е такъв а друг-пуска нова тема в която разяснява разликата и естеството на проблема.
така информацията в тези, пак подчертавам, чисто технически раздели е много по прегледна и лесно намираема. нали в крайна сметка това е целта-да сме си полезни.
та затова...
разбира се аз лично не се възприемам като тартор който определя кой да пише и кой не и съм отворен за всяка градивна критика и предложение.
не забравяйте че модераторите както и куките в живота го отнасят най често и според мене несправедливо защото се опитват да поддържат някакъв ред. естествено е че няма всички да са доволни винаги но позамислете се всички каква е целта накрая...
Rado-коя тема искаш да ти отворя нямаш проблем.
така информацията в тези, пак подчертавам, чисто технически раздели е много по прегледна и лесно намираема. нали в крайна сметка това е целта-да сме си полезни.
та затова...
разбира се аз лично не се възприемам като тартор който определя кой да пише и кой не и съм отворен за всяка градивна критика и предложение.
не забравяйте че модераторите както и куките в живота го отнасят най често и според мене несправедливо защото се опитват да поддържат някакъв ред. естествено е че няма всички да са доволни винаги но позамислете се всички каква е целта накрая...
Rado-коя тема искаш да ти отворя нямаш проблем.

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
към тях просто не може да се дописва
иначе точно това е целта-да стане някакъв архив към който да може да се обръщат и хора току-що дошли. и ако вече имат различен проблем-пускат нова тема.
за какво е нужно една тема да се задръства с мнения след като вече проблема е решен се питам? губиме прегледност и яснота.

за какво е нужно една тема да се задръства с мнения след като вече проблема е решен се питам? губиме прегледност и яснота.

- izzo
- Автомобил: 96 Puntamera
- Двигател: diesel
- Контакти:
Щото мой винаги има по нещо ново което може да се добави.
По прегледно ли ще да е ако примерно всеки който му
дойде до главата да пуска нова тема:
"Как да си сменя накладките", вместо да прочете вече описаната и ТАМ именно да пусне въпрос ако има,
отколкото в нов топик?
Тфа си е мое мнение де, правете както си решите за уместно.
"Как да си сменя накладките", вместо да прочете вече описаната и ТАМ именно да пусне въпрос ако има,
отколкото в нов топик?
Тфа си е мое мнение де, правете както си решите за уместно.
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
izzo написа:Щото винаги има по нещо ново което може да се добави.
отколкото в нов топик?
.....
Мдаа и аз мисля, че така е по-прегледно и се избягва пускането на много теми по един проблем, което допълнително затруднява търсенето....
- K22
- Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
- Двигател: 2200 Д 2005
и аз
И аз не мога да разбера логиката на модераторите.
Има теми дето някои само се заяждат помежду си и тренират остроумието си и не се заключват, а други се заключват още на първата страница.
Мисля че във форумите участват хоаа със различна степен на техническа компететност и опит, със различна степен на компютърна грамотност и не трябва да се заключват теми които се струват елементарни за по-учените!
Има теми дето някои само се заяждат помежду си и тренират остроумието си и не се заключват, а други се заключват още на първата страница.
Мисля че във форумите участват хоаа със различна степен на техническа компететност и опит, със различна степен на компютърна грамотност и не трябва да се заключват теми които се струват елементарни за по-учените!
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Miloslav Ivanov написа:Според мен си се заключват точно навреме.
според мен даже има теми които трябва, а не се заключват....не е точния пример който ще дам, ама погледнете темата на wili98 за смяна на термостат колко е разводнена в момента. Започна се от това за смяна....а отиде къде! Заключване не е хубаво специално за нея, обаче мненията могат да се разчистят според мен. Или мойта темичка за пастърмата....добре, че накарах ЛиР да я заключи, иначе щеше да има 20 страници вече.