Passat B5 дистанционно за централно

Техническа и сервизна информация за Passat
artyom
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Passat B5 дистанционно за централно

Мнениеот artyom » Сря 02 сеп 2015 21:44

Здравейте. Става въпрос за Passat B5 1.9TDI 97 година. В момента е с обикновен ключ за палене и отделно дистанционно за централното което изглежда така:
Изображение
Казаха ми, че модула за дистанционното не бил оригинален и бил добавян в последствие. Въпросът ми е понеже се сдобих с оригинален сгъваем ключ има ли възможност да се обучи с този модул и да работи? В момента с това дистанционно работи и екстрата със сваляне и вдигане на прозорците с задържане на копчетата.

xm_net
Автомобил:
Двигател:

Re: Passat B5 дистанционно за централно

Мнениеот xm_net » Чет 03 сеп 2015 18:02

Не може колега! Дистанционното, което имаш е част от кит, който е монтиран точно, защото оригиналният комфорт-модул на колата не поддържа дистанционно управление. Ключът, който си намерил (оригинален) може да работи само със съответния фабричен модул и не може да се обучи към афтърмаркет алармата, която ти е монтирана впоследствие.

stanimir1123
Автомобил: b5 AFN
Двигател:

Мнениеот stanimir1123 » Сря 09 сеп 2015 0:48

Моят Пасат беше само с такъв ключ, впоследствие си взех сгъваем с дистанционно и ми го обучиха и си заработи.
но маи зависи от комфорт модула какъв ти е :rolleyes

xm_net
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xm_net » Сря 09 сеп 2015 5:54

stanimir1123 написа:но маи зависи от комфорт модула какъв ти е :rolleyes

Точно от комфорт-модула зависи - ако не поддържа дистанционно управление, няма как да обучиш към него каквото и да било!

Потребителски аватар
jettro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jettro » Сря 09 сеп 2015 14:02

http://www.aliexpress.com/item/High-Quality-car-keyless-entry-system-with-HAA-fllip-key-blade-With-duplicate-VW-FOB-remote/2018708429.html
http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-Popular-universal-keyless-entry-kits-with-duplicate-VW-FOB-customized-flip-key-LED-light/32335443180.html

Колега на стария ми B5 му сложих ей такава джиджавка. Вземаш я, някой автожичкаджия ти навързва кабелите за централното и си го управляваш от ключа. Отиваш при ключар, нарязването на ключа и програмирането на ампулата е около 70лв. Някъде около 250лв ще ти излезне всичко и ще си имаш 2 сгъваеми ключа и 3ти който ти е оригиналния.

Потребителски аватар
toni_tv
Автомобил: Passat B5 syncro
Двигател: ADR

Мнениеот toni_tv » Сря 09 сеп 2015 21:01

Колега аз на моя пасат си реших същия проблем с такъв модул и съм много доволен.

Върни се в “Passat”