Добър вечер колеги, от 2 месеца съм собственик на VW Passat 4 B5 1.9 TDI AFN. Проблема е следният понеже колата е имала удар отпред и когато нашите "магьосници" (майсторите по автокъщите) са и придали вид са сглобили колата без алуминиевата греда която стои под бронята. Намерих си такава греда 2-ра ръка, но при монтажа установих, че единият "рог" ако може така да го нарека дето държи бронята от лявата страна е провиснал надолу. Както и да е с малко зор горе/долу го изправих, но бронята се захваща на няколко места: над радиатора, отдолу под него, встрани от страната на гумите и на ъглите при мигачите. Та при мен на ъглите не е прикрепена и според мен си има някаква планка, за да се закрепи там... Вързах я със свински опашки, но това е алтернативен вариант стои доста грозно.. И от цялото това писане бих искал някой колега да сподели на какъв принцип се захваща бронята на въпросното място?
Прикачвам и малко снимков материал, за да видите за какво иде реч, че този луфт който се получава между бронята и калника е доста дразнещ...

Пасат Б5 - провиснала предна броня
-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Re: Пасат Б5 - провиснала предна броня
Така като гледам сякаш и фарът ти трябва да отиде напред.Дай някоя снимка на цялата предница за да се види по добре от къде е проблема 

- He3ak0HeH
- Автомобил: VW Passat IV
- Двигател: AFN 1999
Re: Пасат Б5 - провиснала предна броня
Отдясно всичко е нормално, интересува ме как точно е закрепена бронята на ъгъла при мигача, прикачил съм снимка по горе.