ЗА трептенето на фаровете при В5.5
- ChronoS
- Автомобил: VW Golf 2 Rallye и VW Golf
- Двигател: 2_9 Syncro
- Контакти:
ЗА трептенето на фаровете при В5.5
възможно ли е да се оправи това трептене на фаровете и при всички Пасати В5.5 ли се среща
Ами колега да ти кажа аз съм с б5.5 и ми треперят и на мен фаровете. Питах в Юнитрейд и ми казаха че не при някои се среща това трептене, т.е. при тези кото треперят трябвало да се сложи някаква пластина под фара за да се застопори.
За да се сложи трябва да се махне предната броня ..... немога да ти кажа колко парички струваше това удоволствие, но мисля че демонтажа и монтажа на бронята беше към 40 кинта .... на някои пасатковци имали такива монтирани пластини и за това не треперели
това е което знам по въпроса .... аиде пиши ако си решил проблема по друг начин 
За да се сложи трябва да се махне предната броня ..... немога да ти кажа колко парички струваше това удоволствие, но мисля че демонтажа и монтажа на бронята беше към 40 кинта .... на някои пасатковци имали такива монтирани пластини и за това не треперели

- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ЗА трептенето на фаровете при В5.5
ChronoS написа: и при всички Пасати В5.5 ли се среща
Не е ли само при дизеловите?

nikm написа:Моя е дизелов и при мен го има, но само на левия фарявно си им е проблем. Казваш, че струва към 40лв. да го оправят в Юнитрейд? ефтино ми се вижда като знам какви са кожудери там
Моят е десния, 40 лв струва само демонтаж и монтаж на бронята, другото е отгоре с тази пластина ... повече от 40 лв е.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател: