Привет!
Бихте ли споделили колеги, как става прекодирането на заводската аларма на пасат б5 АФН 99г с VDS-pro, така, че да НЕ се деактивира при механично отключване с ключа от ключалката а да се деактивира само от дистанционното! Комфорт модула е 1J0 959 799 N

пасат Б5 99г прекодиране на заводска аларма
- svere
- Автомобил: Passat B5 110++
- Двигател: AFN
- Контакти:
пасат Б5 99г прекодиране на заводска аларма
Последна промяна от svere на Сря 04 ное 2015 13:17, променено общо 1 път.
-
- Автомобил: Passat
- Двигател: AFN
Re: прекодиране на заводска аларма пасат Б5 99г
Здравей, ти инсталира ли обемните датчици или ги махна на цяло? Ако си ги сложил и си им пуснал инсталацията както трябва, веднага ти казвам как да ги пуснеш, и заедно с тяхното пускане да имаш и това което искаш. Мисълта ми е, че прекодирането което правих аз включва обемните, но включи и екстрата която искаш. Иначе само за отключването с дистанционно колегата Vag_activator може да каже точно как става.
Иначе това е начина на пускане на обемните датчици заедно с отключването само с ключа. Не знам обаче кой адрес е само за отварянето и кой е само за датчиците.
В менюто на VDS-Pro пишеш 46 за к. модула, пишеш 11 за влизане, пишеш 19283 като парола и после ентер два пъти.
Пишеш 26 за да прочетеш стойностите на долу дадените адреси. Запишете си стойностите на лист ако объркате нещо да можете да ги възстановите!
Пишеш 27, вкарваш адреса, после вкарваш новия код.
Адрес/ Новите стойности в адреса
4281 / 136
4287 / 136
4293 / 136
пишеш 10 за адаптация, пишеш 5, пишеш 1 и след това ентер. Прочети адресите които си променил с адаптацията и на тях трябва да пише 140. Затваряш връзката и всичко е готово.
Това е само за комфорт модул 1J0
Иначе това е начина на пускане на обемните датчици заедно с отключването само с ключа. Не знам обаче кой адрес е само за отварянето и кой е само за датчиците.
В менюто на VDS-Pro пишеш 46 за к. модула, пишеш 11 за влизане, пишеш 19283 като парола и после ентер два пъти.
Пишеш 26 за да прочетеш стойностите на долу дадените адреси. Запишете си стойностите на лист ако объркате нещо да можете да ги възстановите!
Пишеш 27, вкарваш адреса, после вкарваш новия код.
Адрес/ Новите стойности в адреса
4281 / 136
4287 / 136
4293 / 136
пишеш 10 за адаптация, пишеш 5, пишеш 1 и след това ентер. Прочети адресите които си променил с адаптацията и на тях трябва да пише 140. Затваряш връзката и всичко е готово.
Това е само за комфорт модул 1J0