Б5.5 крушки за халоген
- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
Б5.5 крушки за халоген
Колеги предложете някакви крушки ,които да светят в бяла светлина доближаваща се до ксеноновата ,за халогените ми ,щото когато карам на фарове(с ксенон) и халогени ме дразни разликата,а не ми се занимава да слагам ксенон те и без това са само за красота май тес халогени,колата е пасат 5.5 ,до колкото знам крушките ми трябва да са H3?
- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
А проблем ли ще ви е да пуснете някоя снимка на халогените ,до преди няколко дена бях на мнението ,че ще съм със ксенон на халогените,но в последствие реших ,че няма смисъл да давам 200 лева за нещо ,което ще е единствено за гъзария,щото те квито са мънчки не осветяват кой знае колко пътя ,щом даже и от кат не ми казват нищо ,след многобройните спирания...
- IIvanov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега,и аз имам като твоя пасат и същия проблем
Отидох купих Осрам Н3 +90% светлина и +10% бяла светлина,сега пред муцуната ми е ден,но винаги си я има разликата въпреки,че трябва да светят бяло не може да се доближи на 100% до светлината на ксенона:)И аз се дразня,ма това е положението,даже и габаритните крушки смених с бели,за да намаля напълно асиметрията.Долу горе бива,но до там 

- ultralamer
- Автомобил:
- Двигател:
Мога да ти препоръчам Osram Nightbreaker. Не са най-белите, които можед да вземеш, но за сметка на това светят страхотно. Може би най-добрата халогенна крушка в момента. Единствено Philips X-treme Power им е конкуренция. Зарежи ги тия със xenon-look, дори и Blue Vison. При дъжд или мокри улици нищо не се вижда. Blue Vision може да сложиш на габаритите, ако искаш. Имай в предвид, че тези крушки, които светят по-силно, като Osram-ът и Philips-ът имат и почти двойно по-кратък живот.
А, иначе по въпросът за тези xenon-kit-ове, които са много актуални в момента, според мен трябва да се забранят. Това си е пълно безумие!
А, иначе по въпросът за тези xenon-kit-ове, които са много актуални в момента, според мен трябва да се забранят. Това си е пълно безумие!

- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
IIvanov написа:Никакъв проблем,я кажи какви сложи на габаритите???И поне успя ли донякъде да ги избелиш,щото при мен нали казах,че каквото и да е не мога на 100% да я докарам бялата светлина,все жълтее
Драсни ми едно лично да се видим някоя вечер на бързо... иначе колеги горе доло се ориентирах какво да търся ,да видим какъв ще е ефекта мерси за включването.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Колеги, не забравяйте че ако искате фаровете ви за мъгла (т. нар. "халогени") да вършат работата, за която са предвидени (т.е. да осветяват пътя при мъгла, валежи, и др. подобни условия), а не "за гъзария", трябва да имат леко жълтеникава светлина. Казано с езика на числата - температура на светене около 3000 К.
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Re: Крушки за халоген на 5.5
Крушките на халогените на Пасат Б5.5 Н3 ли са някой дали знае?
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
Re: Крушки за халоген на 5.5
Да, H3 са крушките.
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF