Здравейте, вчера си свързвах кабелите на новия теглич и без да исках изгорих бушончето на мигачите. Въпреки, че престанаха да работят, включих на аварийки, а те си работеха.... но явно и там съм дал нещо на късо, защото и те престанаха да мигат.
В последствие смених бушона и мигачите се появиха. Аварийките , обаче, ги нямаше, за което обвиних релето , което при Пасата е копчето за включване на аварийните. Странното е , че при съвсем леко натискане, аварийките започват да си мигат , но натисна ли както трябва копчето, престават. Смених въпросното реле-копче , но за моя изненада новото реагираше по съвсем същия начин.
В бушониерата до шофьорската врата има само едно бушонче, отговарящо за мигачите. Въпроса ми е , има ли някъде другаде реле или бушон, който е специално за аварийките и ако да, къде се намира. Благодаря ви !
Пасат 5.5 AVF 2001- проблем с аварийните светлини
- vladko33
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пасат 5.5 AVF 2001- проблем с аварийните свелини
Открих виновника - бушон с номер 39, който отговаря специално за аварийките.
Но имам още един дребен проблем, който смятах, че се дължи на релето, но се оказа с неясен произход тъй като пробвах и с чисто новото реле и пак се прояви. Понякога, като заключвам колата с дистанционното, десните мигачи остават да светят постоянно. Трябва да натисна още няколко пъти за да се оправи , а като не забележа че са светнали за една нощ ще ми дръпне акумулатора. Някакви идеи на какво се дължи това ?
Но имам още един дребен проблем, който смятах, че се дължи на релето, но се оказа с неясен произход тъй като пробвах и с чисто новото реле и пак се прояви. Понякога, като заключвам колата с дистанционното, десните мигачи остават да светят постоянно. Трябва да натисна още няколко пъти за да се оправи , а като не забележа че са светнали за една нощ ще ми дръпне акумулатора. Някакви идеи на какво се дължи това ?