Пасат Б3 1991 не пали - бордови компютър

Техническа и сервизна информация за Passat
Rosen_88
Автомобил:
Двигател:

Пасат Б3 1991 не пали - бордови компютър

Мнениеот Rosen_88 » Съб 23 яну 2016 9:20

Здравейте,колеги.Имам Пасат Б3 1991,до сега почти не съм имал проблеми,но преди няколко дни по време на движение колата изгасна и от тогава не може да запали.Закарах я на всевъзможни сервизи в Бургас,но никой не успя да я оправи,казаха ми че вероятно е от бордовия компютър и той вероятно е заминал.Моля споделете малко опит ако сте имали такъв проблем и/или кажете имате ли представа от къде бих могъл да си взема такъв бордови компютър.Много ви благодаря за отделеното време :)

Потребителски аватар
Spas
Модератор
Модератор
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1800 RP

Re: Бордови компютър

Мнениеот Spas » Съб 23 яну 2016 10:18

Колега, напълно е възможно, тези компютри са доста евтини, вземи си един втора употреба, с опция за тест, ако запали, чудесно. МОже и от някои познат със същата кола. Напиши какъв мотор е колата и коригирай заглавието, да е по правилата, тама има и най-голям шанс да ти отговорят.

Потребителски аватар
Megasquirt
Автомобил:
Двигател:

Re: Бордови компютър

Мнениеот Megasquirt » Съб 23 яну 2016 21:00

Да, да те джамбазите на ЕБУ-то му викат борд компютър. Йота глупости. Така много общо е поставен въпроса, та най-общо или няма гориво, или изкра. БТВ колата с кой двигател е има ли гъз? Точно тези дъртите ЕБУ-та са якички, и недей да купуваш на харабията, освен ако не ти е спешно. Ако искаш имам един за проба от ABS двигател, но е с 45 пина (моно мотроник 1.2.3). Иначе гледаш какво пише на ЕБУ-то например 443 907 311 и взимаш същия. Но и ЕБУ-то се прави. Ето и къде се намира http://i35.tinypic.com/2hi1qww.jpg
П.П. Там ако е задръстено с листа, чистиш и отпушваш отводнителните отвори:)

Върни се в “Passat”