Пасат 2006 нещо много странно

Техническа и сервизна информация за Passat
6o6i
Автомобил: VW Golf MK5
Двигател: 1.9TDI VKS 2006

Пасат 2006 нещо много странно

Мнениеот 6o6i » Пет 22 яну 2016 14:52

Здравейте колеги.След решението на въпроса с течовете в купето нова изненада.След подаване на контакт се чува да сработва нещо като помпичка зад арматурното табло.След като исключаконтакта това моторче сработва за окала 3секунди след коетосе чува испускане ва въздух.Що за чудо е това до сега не се ечувало.Моля помагайте.Възможно ли е това да е от навлажнелите релета кякто се исказа моя майстор .То че проблема дойде след поредицата от наводнения и сушенета ми е ясно за исчезването на зумера за забравени фарове съм съгласен да е от това но реле да докарва звук на помпичка и след като спре да се чува испускане на въздух не ми се вярва Моля ако някой е имал подобен проблем да сподели Предваритно благодаря.

Потребителски аватар
icokr
Автомобил: GOLF 3 GTI 16V
Двигател:

Re: Нещо много странно с моя пасат

Мнениеот icokr » Пет 22 яну 2016 14:59

Коригирай си заглавието според шаблона viewtopic.php?f=5&t=352512
Модел на колата, годината..
Ползвай шпация - интервал след думите!

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Re: Нещо много странно с моя пасат

Мнениеот kris11 » Пет 22 яну 2016 17:44

При наводнения далдисва дълбоко комфорт модула поради благоприятното положение в краката на водача. Тръгни оттам - сушене и проверка за зеленясали клеми , проводници и за проводници с разпадаща се изолация. Наовднен модул - нов-тръгва по дирите на платка и коя инт . схема е дала фира не се зане.
Модулите са с различни букси , според степента на оборудването. Търсиш споре номера и бр на букси на твоята . Имам парт номер на модул с 4Ю1врати , но едвав понеделник могаб да го дам.

ОФФ нещо има сбъркано -пита се за Пасат , а в профила Голф :screwy

Върни се в “Passat”