Здравейте, имам имам един въпрос фаровете са с мигача по средата с би ксенона. След смяна на крушките единият фар свети по силно от другия (крушките не са китайски ) някои има ли идея защо се получава така ?
В сервиз ги сменяха крушките нали целия фар се сваля.Казаха ми , че е възможно да е от лупата ,а преди със старите крушки светеха еднакво но доста по слабо . Направо съм луднал 300 лева за крушки и колата е като куцо пиле така ....... Някои може ли да ми каже сервиз в Пловдив в които регулират фарове .........
Мръсни лупи,изгорели рефлектори на самите лупи, подменени крушките (от страната на сервиза),различен цвят(келвини) да са сложили ,не добре влезнала крушка. Ако са нови едни и същи няма да има разлика,но ако е работила ще има разлика. Ако цвета е лилав ,може и дефектна крушка да е нищо,че е нова и за бая пари.
П.п Да не са ти сложили една нова и една стара крушка?
Крушките светят в еднакъв цвят..... днес ходих пак до сервиза и ми казаха , ме лупата наѝ вероятно не е на ред ..... За това питам ако някои знае сервиз в Пловдив в които се занимават със такива работи нека ми даде адрес
Рефлекторите зад лупите 100% са заминали, просто от едната страна е по-зле положението. Сваляш ги , отваряш фара, почисрваш го добре, пращаш рефлектора в Стрелча за рециклиране и накрая сглобяваш и полираш. Ако неможеш да се справиш сам, намери обява за рециклиране на фарове и ги пращай :)