Здравейте Колеги,
Имам следния проблем: Едното дистанционно спря да отключва/заключва Пасата. Нямам причина, диода мига нормално, въпреки всичко смених батерията - ефект никакъв. Седейки вътре в колата и натискайки бутоните се чува щракане на реле, но отключване/заключване не се случва, с изключение на 2 случайни заключвания, които не мога да си обясня как станаха.
Приемам съвети, или координати на човек спец в тази област.
Да добавя само, че Пасата го купих с 3 ключа, като и трите го палят, но само 2 го отключваха/заключваха. Сега вече само един може да прави това.

Пасат В7 2012 2.0 ТДИ проблем с дистанционното за отключване/заключване (keyfob) - решен
Пасат В7 2012 2.0 ТДИ проблем с дистанционното за отключване/заключване (keyfob) - решен
Последна промяна от Krasi на Пет 18 мар 2016 11:28, променено общо 1 път.
Re: Пасат В7 2012 2.0 ТДИ проблем с дистанционното за отключване/заключване (keyfob)
Колеги, реших си проблема във VW Плевен. Вече имам 3 работещи ключа. 2 от ключовете ми бяха "разсинхронизирани" и трябваше да се обучат наново. Това се получава от безразборни натискания по бутоните - точно за такова нещо предполагах, защото вчера чантата ми с ключа бе затисната от други багажи в служебния автомобил и така съм пътувал цял ден. За отбелязване е, че в сервиза обучението се извърши със специализиран ВАГ уред, което ме замисли, дали с ВАГКОМ би могло да се направи същото.
И най важното - цена 20лв на ключ.
И най важното - цена 20лв на ключ.