Ел. стъкла
- proxy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ел. стъкла
Здравейте, рових по търсачката, но не намерих това, което ме интересува. Не ми работи предно дясно ел. стъкло. Свалих кората и щях да припадна. Сестра ми е щяла по добре да се справи от италианците. Едни жици, изолирбанд..... Та няма значение. Откачих кабелите от моторчето и закачих волтмер там. Като щракам копчето в едната посока ми показва 15 вола, в другата -15 викам си добре... Стана късно и ме достраша да продължавам. Четох мнения и ще се бъзикам с платки и тн... Искам да попитам като сваля моторчето с редуктура, може ли да ми падне стъклото, респективно да се смъкне и тн...
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
ми принципно ако си застопорил прозореца горе няма как да падне освен ако не махнеш 2-е пластини които държат стъклото а иначе ето го човека дето ще ти помогне с ремонта
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=44185

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=44185
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
proxy написа:Сложих ново моторче, на старо. Обаче сега имам проблем. Много трудно се движи стъклото. Има ли някакви регулажи? Има ли възможност механизма да не работи коректно?
Прегледай внимателно дали си вкарал коректно и четерте ябълки на механизма в гнездата и си сложил защитните скоби на тях и другия момент е да ли си сложил моторчето със същата стъпка на резбата на оста. Погледни пак и кажи пък може и да ударя едно рамо с неква част.
ПС Виж също така дали си стегнал хубаво 6-те винтчета на капачката на редуктора при моторчето не трябва и да е прекалено стегнато кръглото зъбно колело вътре. Успех