пак имам нужда от вашата помощ. Миналото лято реших да си напълня системата с фреон тъй като е грехота да имаш климатик и да не го ползваш. Отидох в един сервиз напълниха го и се учидих, че всичко сработи и нямаше изпускане на фреон. След това обаче забелязах, че като дам на контакт перката веднага започва да върти при изключен климатроник и студен двигател. Попринцип не трябва да е така и ми е чудно защо..? Отпред имам два датчика за налягане като откача единя спира да работи перката постоянно, но не работи и климатика, а откача ли другия всичко става нормално, но нещта се обръщат. Като е натиснат Econ-а компресора зацепва и тръгва перката, а като не е натиснат съединителя на компресора се отделя. Добре примирих се с това, че ще е обратно, но след това установих, че като исключа климатроника компресора остава зацепен, което е кофти. Моля някой ако е имал подобен проблем или знае решвние нека сподели. Хиляди благодарности на всички отзовали се и опитващи се да помогнат да не се варя в колата като картоф..