Пасат б5.5 Централното не работи ..
Пасат б5.5 Централното не работи ..
Здравейте колеги преди да кажете ,че има доста такива теми в търсачката вече ги прегледах и неможах да намеря нещо с което да си помогна .. Та купих си колата преди 2 месеца още при покупката разбрах ,че няма централно , но собственика ми каза ,че нямало батерии смених ги и не става днес отворих комфорт модула нямаше грам вода в него прегледах за скъсани кабели куплунги не намерих. Какво да правя ходих и на авто ключар каза ,че дистанционното предавало обхват но и той неможа да ми помогне какво да правя колеги какъв може да е проблема нямам централно..
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Re: Пасат б5.5 Централното не работи ..
От бутоните на шоф.врата работи ли централното? При смяна на изтощени батерии се налага адаптация на ключовете към комфорта.
- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
Прочети малко теми за микроключета и брави и ще разбереш защо не бачка. Предполагам е микроключето на шоф. врата /външното/.
pas1.8mi написа:От бутоните на шоф.врата работи ли централното? При смяна на изтощени батерии се налага адаптация на ключовете към комфорта.
Здравей колега да от бутоните вътре на шоф врата заключва и отключва , как се прави тази адаптация
-
- Автомобил: Passat 9 Elegance
- Двигател:
Никаква адаптация не се прави.Миналата седмица жената ми изпрала ризата с ключа в джоба.Като я простряла и ключа изпаднал на земята.След подсушаване и нова батерия ключа работи перфектно.Чипа за отключване входната врата на блока е закачен на ключа -и той работи.
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
sklimoto написа:Никаква адаптация не се прави.Миналата седмица жената ми изпрала ризата с ключа в джоба.Като я простряла и ключа изпаднал на земята.След подсушаване и нова батерия ключа работи перфектно.Чипа за отключване входната врата на блока е закачен на ключа -и той работи.
Много категорично изказване!