Проблема е следния...
Когато съм сам в колата при ниска скорост на неравен път се чува хлопане в дясно , а когато има един да се вози до мен по тежък хлопането спира ..
Предницата ми е здрава съмнявам се за тампони ма амортисьор или амортисьор имал ли е някой подобен проблем ?

Пасат б5 хлопане
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: Пасат б5 хлопане
k1net1k написа: съмнявам се за тампони ма амортисьор
На всички с Голф 2/3 Пассат В2/3/4 и (по личен опит) с Шаран имаме този перманентен проблем

На Пассата ги сменях през макс 6 месеца.
Сега на Шарана и толкова не изкараха, ама ме мързи да ги сменя пак...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Това с хлопането няма как да се диагностицира През форума . Все едно да гледаме на боб . Канал/подемник и щанга му е майката . Това ,че си сменял някакви неща , не значи нищо . И цената на частите и тя не е характерна за качеството . Само за пример . Смених си вътрешен кормилен накрайник и сега през 10 000 си го подменям поради хлопане . Всеки път ползвам различна марка от предходната . Нещо нямам късмет .
Не ти казвам , че и при тебе е станало така , но без да се проверят нещата ,няма как да знаем от къде идва досадното похлопване . Биалетки , амортисьори , тампони ,лагери , носачи , не дозавит болт/гайка ....
Поздрави и бързо разрешаване на проблема .
Не ти казвам , че и при тебе е станало така , но без да се проверят нещата ,няма как да знаем от къде идва досадното похлопване . Биалетки , амортисьори , тампони ,лагери , носачи , не дозавит болт/гайка ....
Поздрави и бързо разрешаване на проблема .
Носачите 100% здрави + накрайници .... не ми хванахте мисълта ... когато до мен седне човек който тежи като мене 100 кг хлопането спира ... А и ако беше носач няма значение дали има натоварване на колата или няма