Пасат В5 питане относно пластмасата на барчето

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Пасат В5 питане относно пластмасата на барчето

Мнениеот parno » Пет 20 май 2016 18:26

Всеки има забележки по пластмасите това е ясно - въпроса е колко и какви....
при мен не са много но има една която ми бърка в здравето и се чудя някой има ли такъв проблем и как го е решил (ако го е)
БАРЧЕТО е от тази меката пластмаса или гумирана пластмаса не знам как да я нарека - работата е там ,че постоянно почиствам интериора с мокри кърпи а барчето стои някакво на лекета и е лепкаво цялото :confused
за ден става в прахоляци - има ли някакъв лек (освен смяна) за този неприятен проблем
питането ми е сериозно и ще помоля хора които нямат или не са търсили решение да не дават съвети

penko_pulev
Автомобил: Passat
Двигател: AFN

Re: Пасат В5 питане относно пластмасата на барчето

Мнениеот penko_pulev » Сря 25 май 2016 7:21

Моето беше същото колега. Свалих го и му махнах това гумено покритие, след това го боядисах. Махнах покритието с топла вода и една телена четка. Трябва да се внимава с четката обаче, за да не стане на деруги пластмасата. Боядисах го със спрей за пластмаса директно върху пластмасата без грундове и т.н. По същия начин смених по-късно и подлакътника с такъв от Б5.5. Беше друг цвят но спрея оправи нещата. Кофтито е че при допир го няма това покритие на гумата и се усеща евтината пластмаса.
ПП. Използвах различни спрейове, купих ги от железарията, марка не съм гледал. Дано съм помогнал.

Върни се в “Passat”