Здравейте колеги. Оказа се, че задна дясна врата на Пасат В 5,5 не се отваря. Бутона стои в заключено положение, като опитам с ръчката пак не се отваря. Дайте съвет за решение на проблема. Къде в София могат да ми помогнат? Предварително благодаря!
[quote="SladurVW"]Здравейте колеги. Оказа се, че задна дясна врата на Пасат В 5,5 не се отваря. Бутона стои в заключено положение, като опитам с ръчката пак не се отваря. Дайте съвет за решение на проблема. Къде в София могат да ми помогнат? Предварително благодаря!
Здравей колега, а прозореца отваря ли се? Централното заключване се командва от комфорт модула. С диагностика на VAG-COM, ако не комуникира модула във вратата ще си покаже. Това означава прекъснат кабел. Търси проблема в кабелния сноп минаващ по левия праг, по-точно в краката на пътника зад шофьора. Но може и самият модул да си е заминал, а може и машинката на централното във вратата.
и аз имам абсолютно същия проблем със същата врата само че на Супърб...и тези дни ще свалям седалки и ще преглеждам снопа кабели,при мен си работи стъклото но вратата също не се отваря ,колегата "dudomir" e имал същия проблем и ме посъветва да го направя и аз,така чеее... ще запрятам ръкави :)