Пасат Б4 въпрос за стопове

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Иво.Иванов
Автомобил:
Двигател:

Пасат Б4 въпрос за стопове

Мнениеот Иво.Иванов » Чет 21 юли 2016 10:51

Здравейте, откъде мога да си закупя такива кристални стопове, за Комби, тези са за Седан?
Прикачени файлове
VW-14-6-164.jpg

Последна промяна от Иво.Иванов на Чет 21 юли 2016 14:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: Пасат3 Б4

Мнениеот hooligans » Чет 21 юли 2016 13:28

Оправи си заглавието според шаблона!

Потребителски аватар
Megasquirt
Автомобил:
Двигател:

Re: Пасат Б4 въпрос за стопове

Мнениеот Megasquirt » Чет 21 юли 2016 17:01

Виждал съм подобни на кооперативния пазар, и мангалските тюнинг шопове. Ако ги имах щях да ти ги подаря. Ако те кефят как изглеждат, си представи как ще изглеждат след година като им пожълтеят "кристалните" пластмаси. Не е само веднъж да се купят, трябва да има от къде да си купуваш всякак година. Иначе си представям как няма да имат конектори за теглич, ще се разтапят от крушките. Огледай някой ползван голф от близо в някой мангасарски квартал, ако не са ги пръснали черни за да не жълтеят.

И за да не съм съвсем безполезен хейт - пастата за зъби + хавлиена кърпа правят чудеса относно стоповете. Полирай си твоите, прав си никой не харесва вехти стопове. Но като е бил нов автомобила не са били такива. Полирай ги и ако се престараеш, ще радват много. Евентуално можеш да си намериш с тъмния мигач или да си залепиш лента от черното прозрачно фолио. Ако ще се хвърляш на тези, които търсиш само защото са единствен вариант, премисли добре дали си заслужава. Но първо полирай, след това си мисли.

Потребителски аватар
Иво.Иванов
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Иво.Иванов » Съб 23 юли 2016 6:31

Извинявайте, Благодаря за съвета, но вече съм ги купил, продавача ме Увери, че Няма Проблем, пасват идеално на комби, ще станат идеално, да но не стават, тука разни маистори ми търсеха за комби, показвам тези и казвам искам такива за те тази кола, всички търсят, а единия взел та резнал тези, сега и не мога да ги върна, но докато събирах мнения попаднах на информация, че в съседна Румъния има такива за комби, но са малко по скъпички заради доставката, за сега ще си карам с моите си стопове

Потребителски аватар
polovera_9n3
Автомобил: VW POLO TDI
Двигател: BNM 2007

Мнениеот polovera_9n3 » Съб 23 юли 2016 7:35

Нищо лично колега, но никога не бих си причинил нещо такова на колата- поставяне на такива стопове. Виждал съм ги баш тия на пасат - грозна работа.... заводските изглеждат 1000 пъти по-добре, с тия колата лъха на цигания. Продават се стопове на Хела- тъмни, светли, бели... А твоите с едно освежаване с паста мисля, че ще станат като нови. :beer

Потребителски аватар
Megasquirt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Megasquirt » Съб 23 юли 2016 9:36

Аз не съм виждал такива сложени на пасат, и ми е интересно да ги видя. Ако искаш ги снимай дори и да не са сложени. Ако кръгчетата не са изпъкнали, може да не дразнят толкова. Но при всички случаи бих ги затъмнил, да не се виждат гадните кръгчета, ако взема кола с такива. Ако бяха направили дизайна малко по-нормален с формите на автомобила, ако ли и да са не качествена изработка, бих ги сложил на нещо.
Снимай и какво не пасва да се сложат. Те и китайските калници са така - уж са за точния модел, но не пасват. Трябва да се китват, че са криви. Не мога да разбера какво толкова им коства - така и така правят продукт, защо поне да не си излеят точен калъп, и след като го направят не го пробват на модела, за който е произведен. Нарадвай им се и ги трампи с някой циганин за тъмната hella.

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Мнениеот Zdravko Zankov » Съб 23 юли 2016 9:43

Megasquirt написа: Нарадвай им се и ги трампи с някой циганин за тъмната hella.

Това е вярното решение.

Потребителски аватар
Megasquirt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Megasquirt » Съб 23 юли 2016 9:51

После от собствен опит ще знае, и ще съветва хората във форума да не си купуват такива. Няма проблеми, доста хора сме минали през подобна вълна. Добре, че има форум да не е нужно всеки сам да пробва, че да знае. Снимай ги, колега. И да не ти пука. Харесал си ги - купил си ги. Не си ти виновен, че не са ги направили като хората. :th_up

Потребителски аватар
Иво.Иванов
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Иво.Иванов » Съб 23 юли 2016 13:55

След много рязане и напасване стигнах до тук
Прикачени файлове
IMG_20160723_145422.jpg

Потребителски аватар
Иво.Иванов
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Иво.Иванов » Съб 23 юли 2016 13:59

Ето като цяло на този цвят малко или много си и отиват
Прикачени файлове
IMG_20160723_145720.jpg

Потребителски аватар
logrus
Автомобил: Passat B3
Двигател: 06.1989

Мнениеот logrus » Съб 23 юли 2016 15:49

Ама ти сериозно ли? Съжалявам, ама ми седят като от циганска Хонда Сивик....
Ама щом на теб си ти харесват...

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Мнениеот Zdravko Zankov » Съб 23 юли 2016 16:58

Ей това е верният отговор.
Прикачени файлове
стоп.jpg
стоп.jpg (2.99 KиБ) Видяна 1029 пъти

Потребителски аватар
Иво.Иванов
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Иво.Иванов » Съб 23 юли 2016 17:08

Съжалявам, но отпред слагам кристални фарове с ангелски очи и поне като ще е гарга да е рошава, просто и тъмна да е, хелата някак си не отива на фаровете, пък и защо да не съм различен от всички? Като ми писне с тези, слагам старите и газ напред. А за харесването, харесват ми.

Потребителски аватар
Megasquirt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Megasquirt » Съб 23 юли 2016 18:18

С пистолет за горещ въздух могат да се лепят счупени щипки и да се напаснат идеално. Оригиналните де, тези не им знам пластмасата. Много правилно си се ориентирал за цветовете. Наистина на всеки цвят подобен автомобил, му отиват стопове съдържащи червено и хром/черно. Формата им просто няма да коментирам, те са си цял имобилайзер. Пази ги от слънчеви лъчи, предполагам си виждал как пластмасата им се изпича и пак си стават жълто/червени. Аз като пишех за хелата, имах предвид това - http://s166.photobucket.com/user/borabo ... 3.jpg.html - като тук не са полирани перфектно, и съм сигурен, че ако ги видиш на живо няма да погледнеш другите. А и може да си намериш поне три такива комплекта на цената на тези непасващите. А за фаровете да не говорим. Само рефлектора се дава в Стрелча, стъклата се полират, и стават като нови. Светят 1000 пъти по-добре от всички китайски. Не е никак трудно, за стоповете е и адски евтино да се възстановят като нови. Пасата ти изглежда запазен. Виждам, че му се радваш, но го пази от всички хора, които искат да му нарежат инсталацията и да го окепазят, включително и продавачите на стопове. Не си бутай ламарините, ако стоповете ти не пасват/пропускат вода към купето. Гледай си го технически да е добре. Доста пари си изръсил, които може след това да искаш да дадеш за техническото му състояние. Има къде къде по-яки неща за правене - спирачки, помпи, трип компютри, екстри, преправяне на газовата инсталация :th_up

Потребителски аватар
Daniel Kuntov
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: GTI 2.0 8V AGG

Мнениеот Daniel Kuntov » Съб 23 юли 2016 18:23

:screwy Само на мен ли задницата ми изглежда като предница с тези стопове

Върни се в “Passat”