Здравейте Колеги,
От месец забелязах, че ако искам да си затворя преден ляв прозорец на пасата, не ми работи автоматичната опция, тоест трябва да държа бутона за да вдигне до-горе стъклото.
При отваряне няма проблем, цъквам бутона на втора позиция и прозореца се сваля до-долу сам.
Въпросният бутон ако го цъкна на-горе на първа позиция, не реагира нищо, трябва да цъкна и задържа на втора позиция за да вдигне стъклото.
При другите бутони за другите врати на първа позиция започва да движи прозореца докато го държа и съответно ако цъкна на втора позиция се вдига автоматично.
Въпроса е дали се развалил бутона или да търся другаде причината!
Благодаря

Пасат Б6 – бутон на ел.стъкло проблем
-
- Автомобил: vw passat b6 2.0 tdi
- Двигател:
Re: Пасат Б6 – бутон на ел.стъкло проблем
Обучение:
За ел стъклата-сваляш ги до долу и задържаш така бутона 5-6 сек,после ги вдигаш до горе и пак така задържаш бутона 5-6 сек и така едно по едно,първо предните,после задните...
За ел стъклата-сваляш ги до долу и задържаш така бутона 5-6 сек,после ги вдигаш до горе и пак така задържаш бутона 5-6 сек и така едно по едно,първо предните,после задните...
- VW_passatOR
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: 2.0 TDI 2005 BMP
Подобен проблем съм имал след откачване на акомулатора и честно казано имам чувството че след време от самосебе си се оправиха, но може и да съм направил нещо подобно като обучението споменато от колегата.
-
- Автомобил: VW Passat B6 2.0 FSI variant
- Двигател: BLR 2005
И при мен се появява понякога главно на шофьорската врата, но някак от само себе си после се оправя, като купих колата преди 2 години на компютъра излизаше някаква грешка там и я изчистиха, за момент се оправи, но пак понякога го прави този номер
- за мен си остава мистерия какво се случва и дали действително има цака да се оправя.