Колеги триумя се .
Днес питах един мой познат за цени на външни карета за моята б3 и ме шашна с ниски цени някъде за около 50 лв парчето.Та това са цени като за него демек с отстъпка ама колко да е тази отстъпка???
Били италянски ама за марката не ми спомена.Бре онзи ден влетях в аутоплюс и ония ми изправиха косите за 127 лв уж спидан на GKN били ама като ги видях хич не ми вдъхнаха доверие,едни почернели шлици все едно корозия ги е яла,не е да личи като качествена оксидация едни груби канали на съчмите,все си мисля че биваше един координат шлайф да са одарили,и накрая ТВЧ на чашата та си личи ясно.Е,.. не трябва ли да е обемна закалка или цементация ???
както и да е ич не мязаше на германско изпулнението.Та питам тези дето са запознати ако има автомеханици тука във форума да споделят що за карета ще са тия за 50лв и дали си струва 127лв за съмнително GKN Spidan че ме съмнява че е менте като го видях.
Цена за карета
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Провери в Елит Кар - там нещата поне са истински и ако пише някаква марка поне е истинска такава....а търговците там нещо като не е хубаво ти казват че не е и няма да те подведат (само веднъж ми се е случвало да ми дадат личен съвет там да не си купувам от тях и ставаше дума за един маркуч понеже човека каза че е оригинален ама много скъп и по-добре да си намеря друг макар и по-ментачест ама по-евтин).
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
КОлега тия от по 50лв. сигурно а и най вероятно са Метели-Италиански,преди време ми продаваха в Монтана с работата за 85лв.,демек карето около 70лв.,но ми даде един приятел съвет да не земам такова МеНтели
,и аз си зех от Ауто+ Спидан за 116лв. тогава с отстъпката която ползвам ми се върза около85лв..Така че по-добре не рискувай с тези от 50лв.

метели
Не знам дали е МеНтели,но мой познат кара вече 3-та година с такова каре.Знам доста хора,които са слагали и спирачни цилиндри,спирачни помпи и др. на Метели и са много доволни.
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля да си взема Спидан в крайна сметка.Мерси за отговорите но залагам на качеството.Надявам се да не ги сменям всяка година затова.Отдавна съм се убедил че в БГ евтиното излиза скъпо,а колата мисля да си я карам още много време щото е сполучлива та за това ще си купя от скъпите пък и да не се чувствам прекаран сам за себе си