Здравейте!
Имам следния проблем. Вратата на шофьора не се отключва нито с ключа, нито с дистанционното. Като задържа ключа се свалят и четирите прозореца, и се откючват и трите врати, но не и предна лява. Проблема възникна след паднал акумулатор. След това закачихме и разкачихме няколко пъти, но не помогна. Дотук сме успели да свалим кората на вратата отвътре, утре ще демонтираме и металната табла и ще стигнем до бравата. Въпроса ми е следния: Ако бравата е заключена как да отблокираме(отключим) за да я отворим тази врата? Мерси предварително!

Пасат B5 - Проблем със заключена шофьорска врата ...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пасат B5 - Проблем със заключена шофьорска врата ...
Преди да се мъчиш с кората пробвай следното:
Дърпаш и държиш външната дръжка и с нещо подходящо откачаш жилото на бравата. С така откачено жило- щракаш с копчето на вратата и пробваш да отвориш отвътре.
Дърпаш и държиш външната дръжка и с нещо подходящо откачаш жилото на бравата. С така откачено жило- щракаш с копчето на вратата и пробваш да отвориш отвътре.
Re: Пасат B5 - Проблем със заключена шофьорска врата ...
Това го пробвах - не стана. След това откачих жилото и с една отрязана закачалка дръпнах лостчето - пак не стана... Има клип в ютуб, но явно работи само на отключена врата.
Вече свалих и металната тава и имам пълен достъп до бравата и механизма, но не мога да я отключа. Утре ще я карам на ключар, ако знае как да пипне, ако не ще отрежем металната скоба от вътрешната страна в колоната за да се отвори поне вратата и да може да се демонтира бравата.
Вече свалих и металната тава и имам пълен достъп до бравата и механизма, но не мога да я отключа. Утре ще я карам на ключар, ако знае как да пипне, ако не ще отрежем металната скоба от вътрешната страна в колоната за да се отвори поне вратата и да може да се демонтира бравата.