Здравейте, от известно време насам ксеноните и на двата фара ми правят номера. В началото само единия ксенон угасна изведнъж, без да е сменял цветовете. След диагностика смених и двата ксенона едновременно Филипс D1S, както се полага.
Новия комплект изкара 2-3 дена, след което единия ксенон отново угасна (не си спомням дали беше проблемния). Решихме, че ксенона е дефектирал и го върнах за рекламация. Докато чакам подмяната монтирахме обратно на негово място единия работещ от старите. В момента съм с един стар и един нов, като понякога светят и двата. Понякога обаче ту единия не свети, ту другия. В някои от случаите изгасвам от ключа, пускам го отново и ксенона тръгва, но след време си гасне пак. Преди малко зачистих 10 грешки, 8 за левия и 2 за десния ксенон 00978 - Lamp for Low Beam; Left (M29) 010 - Open or Short to Plus - Intermittent
Възможно ли е да са заминали баластите? или е нещо друго?
Passat b6 2007 BKP проблем с ксеноните
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Re: Passat b6 2007 BKP проблем с ксеноните
Точно баласт щях да предположа.
Когато тръгва да заминава, при включване на фаровете не всеки път светва крушката.
Когато тръгва да заминава, при включване на фаровете не всеки път светва крушката.
-
- Автомобил: Touareg V6 3.0 TDI
- Двигател: BKS 2008
- Контакти:
Re: Passat b6 2007 BKP проблем с ксеноните
Здравейте, изчаках достатъчно време, за да съм сигурен и се оказа, че цокъла на крушката ми Н7 за светене в завой не контактуваше добре на мястото си. След като я застопорих както трябва нямам проблем с гасенете на ксенона.