:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Vw passat B5 фарове Depo

Техническа и сервизна информация за Passat
BaTLLeL4o
Автомобил: Golf MK5 GTI
Двигател: BWA 2007

Vw passat B5 фарове Depo

Мнениеот BaTLLeL4o » Сря 26 окт 2016 21:11

Здравейте, какво е вашето мнение за тези фарове Depo, Изображение И на късите на и на дългите са с H7 крушки, при тях габарита седи под крушката на дългите не както при оригиналните при късите. Според мен светят по-добре, по-хубава визия имат, но забелязах, че нямат ел. машинки и когато искам да пусна за мъгла, в който случай трябват да светнат дългите и да светят надолу, нищо не реагира. Понеже не съм много запознат с фаровете като цяло, това от ел. машинката ли е дето в тоя случай липсват. И какво е вашето мнение за Вас.

Потребителски аватар
plameney
Автомобил: Passat B5 1.6
Двигател: ARM 2000
Контакти:

Re: Vw passat B5 фарове Depo

Мнениеот plameney » Сря 26 окт 2016 22:05

Светят задоволително даже доста добре ;) Аз ги ползвам с ксенон и осветеността е доста равномерна.На мястото където са ел машинките има тапи.Ако имаш от старите фарове машинки,махаш тапите и поставяш машинките.Дългите както сам си писал са Н7 ,това значи , че лампата е с една жичка и няма как да свети в режим мъгла.Фаровете които в секцията на дългите светят в мъгла са с лампа Н4.

BaTLLeL4o

Мнениеот BaTLLeL4o » Сря 26 окт 2016 22:22

Мерси за това с машинките, ще го пробвам, но колкото и пъти на старите съм пробвал да ги регулирам от копчето от вътре нищо не се мести, не виждам никаква промяна в светлината, нито в посоката. Можеш ли да обясниш по-подробно какво точно правят тези машинки и как мога да разбера дали работят. Мерси предварително.

Потребителски аватар
M3ntata
Автомобил: Golf MK4 4motion
Двигател: V5 AGZ

Мнениеот M3ntata » Сря 26 окт 2016 22:25

Не мога да кажи нищо специално за този модел, но преди няколко седмици си поръчах "тунинг" фарове за Golf 4 от/на DEPO SWV02ORG (черна визия на фаровете на valeo с лупите на втория мигач). Та какво се случи аз много радостен почнах да прехвърлям крушки от моите на другите стигна се до ел. моторчето и хоп "здравей". Оказа се че ябълката на чопа на моторчето е с по малък диаметър и хлопа в леглото на новите фаровете и най вероятно нямаше да заработи (казвам "най вероятно" понеже имаше и друг проблем и не можах да ги пробвам). Другият проблем на фаровете беше, че кабелите с буксите (от инсталацията на колата) не влизаха добре в фара. Просто влизаха съвсем малко и не се защипваха и естествено нямаше контакт между пиновете на инсталацията и фаровете та :banghead :censored2 :beat_butt2

Обадих се на магазина от който ги поръчах и ги върнах, след което реших да си боядисам моите на valeo... Та в моя случай бих казал, че са ПЪЛНИ боклуци тези фарове...

Ето и една снимка на фаровете:
Изображение

По твоите въпроси: за регулирането движенията които може да ги правиш чрез "врътката" в салона, може и със шестограм на самите фарове да ги въртиш, сваляш или вдигаш. Внимавай да на прекалиш с "навиването" да не спукаш рефлектора.

BaTLLeL4o

Мнениеот BaTLLeL4o » Сря 02 ное 2016 18:18

Май машинките за регулиране лесно се чупят, защото мойте на късите не работят... Има ли начин да ги регулирам пак? Някакви идеи?

Върни се в “Passat”