Проблем с алармата!!!!
- Pijo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем с алармата!!!!
Колеги!!!След като вклю4а алармата и то4но след 2 мин. мамицата и по4ва да пи6ти все едно я крадат!!!Някои има ли идея за какво става въпрос???
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
The Red Guy написа:Ok, а алармата, с която ти е произведена колата, каква е?
Автомобилите не се произвеждат с аларми

Това, че дилърите, които ги продават като нови, предлагат мотиране на аларми, не означава, че са заводски. Погледни оборудването на която и да е нова кола, и описанието й в сервизната книжка, да видиш дали ще намериш записано аларма. Имобилайзер, централно заключване с дистанционно управление, комфорт модул, са всичко друго, но не и аларма.
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
ОК, a защо тогава в дилъра на VW за Русе ми предлагат аларма, която те слагат тука в БГ и струва 160 лв, и още такава, с която може да дойде колата? Същото нещо беше и с една нова корса, която купувахме за фирмата миналата година - бг аларма 160, опелска 420 лв.
http://www.volkswagen.bg/bg/doks/pdf_do ... oge/87.pdf - ето виж алармата струва 395 лв, а в Русе дилърът казва 160 лв и този, който ги поставя ми е приятел. Именно затова си мисля, че първата е "заводска" (друг е ? колко ми е точен терминът).
http://www.volkswagen.bg/bg/doks/pdf_do ... oge/87.pdf - ето виж алармата струва 395 лв, а в Русе дилърът казва 160 лв и този, който ги поставя ми е приятел. Именно затова си мисля, че първата е "заводска" (друг е ? колко ми е точен терминът).

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Pijo написа:Незнам каква е марката!!!Нямам 6оков дат4ик!!!А да ми кажете за някои "СПЕЦ" в Пловдив да я закарам да я погледне!!???
От къде знаеш, че нямаш, ако не знаеш модела на алармата?
Провери тогава да не е от токовия датчик. Да остава светната някоя лампа в купето или багажник, жабка...
Телефон на спец, от който останах доволен: 0888372712- ф. Пулсар Намира се близо до магазин "Евмолпия"
- skysecurity
- Автомобил: WV PASSAT B6
- Двигател: 1 4 TSI
- Контакти:
Какво ти е дистанционното на вид
опиши ми дистанционното зада разбера каквати е алармата и може и да ти реша проблема