пасат б5 светлини
пасат б5 светлини
здравейте колеги! имам пасат б5 1999г и имам следния проблем. Преди време забелязах, че като отворя багажника ми светва таблото, и крушката на багажника и на осветлението на номера светят много слабо и за това махнах крушката на багажника и таблото спря да свети.. но от известно време не ми светят и крушките на номера дали е от някое реле или прекъснат кабел?
- Pet_rov
- Автомобил: Passat Variant B4
- Двигател: ADZ 1996
Re: пасат б5 светлини
Огледай сноба с кабели на багажника, може да има някой протрит кабел.
колата е седан. мисля да погледна там кадето е амортисиора на багажника понеже там има движение и може там да са се прекъснали най вероятно,, но ако срежа онова гуменото после май не може да се смени
- vlado_tonev
- Автомобил: GOLF MK4 1.9TDI
- Двигател: ALH 2000
- Контакти:
Не горежи,а го извади от двата края и после ще си го сложиш пак
- Xaxy
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: AFN 1.9 TDI 110
vlado_tonev написа:Не горежи,а го извади от двата края и после ще си го сложиш пак
Как се вадят, освен да се срежи гумения сноп? При мен не светят, крушките на номера и плафона в багажника, идва ток, а няма маса в самите букси...?
аз свалих кората на капака но не можах да дръпна това гуменото и погледнах там където се вижда, че е сцепен и го срязах там..
- Pet_rov
- Автомобил: Passat Variant B4
- Двигател: ADZ 1996
Стиска се внимателно там, където е оширението, което влиза в ламарината на кабака и се издърпва. На снимките много добре си личи кое как е.