Предно стъкло за В3
-
- Автомобил:
- Двигател:
Предно стъкло за В3
Купувам предно стъкло,за Пасат В3 ,комби 89г!
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
boi4eto написа:Мерси,но не е ли менте за тези пари?
по-добре е отколкото оригинално на 15години да не говорим че само монтажа и лайсната около стъклото ще са ти около 40лв и като го купиш за 60(ползвано) киро на керия.ново в кобра е към 130лв с монтаж и вечна гаранция за монтажа а и не е менте,просто не е от завода
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Stenly написа:И на 20 години да е стъклото оригиналното си е оригинално
Ела да ти покажа на бившата кола на баща ми, Бог да го прости (Б3 88 година) какво е състоянието на предното стъкло (оригинално), а също и на фаровете. Особено ако има светлини насреща ти ще предпочетеш да си подадеш главата през страничното стъкло на вратата да гледаш. Мога да ти покажа и на моята (Б5 вече 7-годишна, също оригинално), също и на други по-нови коли (може и от друг производител да е).
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
gr_kanev написа:Stenly написа:И на 20 години да е стъклото оригиналното си е оригинално
Ела да ти покажа на бившата кола на баща ми, Бог да го прости (Б3 88 година) какво е състоянието на предното стъкло (оригинално), а също и на фаровете. Особено ако има светлини насреща ти ще предпочетеш да си подадеш главата през страничното стъкло на вратата да гледаш. Мога да ти покажа и на моята (Б5 вече 7-годишна, също оригинално), също и на други по-нови коли (може и от друг производител да е).
Същия случай по повод предното стъкло...дори светофарите ми избождат очите и после гледам като 1-ви разряд заварчик.....направо не се трае.Отделно самото то вътре е станало на съвсем дребни балончета дет още повече дразнят особено при насрещно движение.
По повод Олимпия брат ми си взе за неговата кола и на листчето,лепнато на стъклото пише че е произведено в Турция...но пък поне е ново и няма да е в такова отвратително състояние.