Здравйте,
От няколко дена съм горд собственик на Пасат Комби 1998 1.8!
Колата е чудесна и по принцип всичко е ОК, но преживях една
странна случка днес: при опоит за паркиране, включих на задна, завъртях волана максималкно на дясно и изваднъж волана стана адски твърд, педала на спирачката също, а при опит да дам газ не се случваше
нищо - оборотите не помръдваха! Загасих и пак запалих колата и всичко се оправи (малко Windows-ки пиниз:)! После пробвах няколко пъти и нямаше проблеми.
Та въпроса ми е, каква ли е тази дяволия, нещо сериозно ли е, и ако е така, къде да отида да го проверят?!
Благодаря предварително!!!!!
Проблем PASSAT B5
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Бота написа:а сигурен ли си, че колата не е била угаснала преди да я "угасиш" ти....
защото всичко това (твърд волан, твърда спирачка и не реагираща газ) са все симптоми на угасен автомобил![]()
![]()
![]()
За това не се бях сетил, а е възможно - защото лампите по таблото малко по-късно светват (след такова угасяне).
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сега като се замисля, май точно това е станало
Ако е така, извинявам се за глупавия въпрос!!!!!
Просто за първи път карам такава кола!! Другата ми кола е ОПЕЛ КОРСА, без оборотомер, която реве като дива, и честно казано за пръв път карам
толкова тих автомобил!! Не гледам ли оборотомера- не знам на колко оборота съм!! Така че спокойно меже да си е била загаснала милата, а аз
тупана да не съм се усетил!
Мерси момчета !!!!!!!:))))

Ако е така, извинявам се за глупавия въпрос!!!!!
Просто за първи път карам такава кола!! Другата ми кола е ОПЕЛ КОРСА, без оборотомер, която реве като дива, и честно казано за пръв път карам
толкова тих автомобил!! Не гледам ли оборотомера- не знам на колко оборота съм!! Така че спокойно меже да си е била загаснала милата, а аз
тупана да не съм се усетил!
Мерси момчета !!!!!!!:))))