Passat B6 1,9 TDI 105 коня. Горивния филтър остава без гориво и колата ми гасне
-
- Автомобил:
- Двигател:
Passat B6 1,9 TDI 105 коня. Горивния филтър остава без гориво и колата ми гасне
Passat B6 1,9 TDI 105 коня. Горивния филтър остава без гориво и колата ми гасне. Проблема се появява само зимно време. Паля без проблем, но след като мина 1км колата гасне. Отварям горивния филтър допълвам с гориво, паля и след това нямам проблем до някой следващ път! Моля помогнете, ако имате опит или се е случвало и на вас!
- Piqndurnik
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: CBAB 2010
Re: Passat B6 1,9 TDI 105 коня. Горивния филтър остава без гориво и колата ми гасне
Не познавам този двигател, но, ако няма подкачваща помпа, вероятно е лека пукнатина в горивопровода (вероятно близо до филтъра) съчетана с позадръстен филтър (или гориво бе зимни добавки).
-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Re: Passat B6 1,9 TDI 105 коня. Горивния филтър остава без гориво и колата ми гасне
Задължително трябва да има помпа в резервоара.Като дадеш на контакт и резервоара ти е под половината трябва да се чува!
- alpinab
- Автомобил:
- Двигател:
phantom_ написа:Задължително трябва да има помпа в резервоара.Като дадеш на контакт и резервоара ти е под половината трябва да се чува!
На B6, не се чува. Поне не и на моят. Няма значение дали е пълен резервоара или почти празен. Няма никакви шумове освен щракването на ел. заключването на волана.
***Попрявам се, много леко се чува помпата за подкачване. Не съм и обръщал внимание защото е съвсем тихичко(на около 1/4 пълен резервоар).