VW Passat b5 1999г 1.8T AEB смяна на табло
-
- Автомобил:
- Двигател:
VW Passat b5 1999г 1.8T AEB смяна на табло
Здравейте за 2 ри път се ловя да сменям табло и да слагам фис значи въпроса ми е следния аз имам МФА но си взех табло с фул фиса което е от 1.8 но не е турбо.Според вас ще работи ли нормално,и кое би трябвало да се показва и кое може да не работи коректно взел съм и цялата инсталация за навигацията със всичко която не мисля да монтирам за сега ,като със таблото съм взел и чиповете за паленето от ключа.И ако някой колега знае някои добър майстор на които да я закарам ако аз не успея нещо.Поздрави
-
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN 1997
Re: VW Passat b5 1999г 1.8T AEB смяна на табло
Стига новото табло да не е от кола без КАН, работата трябва да е plug and play и всичко да заспи.
Евентуално може да се наложи прекодиране с цел добавяне или премахване на индикации за течността за чистачки или износването на накладките.
Евентуално може да се наложи прекодиране с цел добавяне или премахване на индикации за течността за чистачки или износването на накладките.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Как мога да разбера дали е била по КАН а аз също имам,датчиците на течността за чистачките за накладките и тн.И можеш ли да ми дадеш телефон на някои колега който ако се наложи препрограмиране да го направи
-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Напиши от кой град си за да може да ти помогне някой!Пробвай го сложи и ще разбереш какво ще показва с различните кодировки 

-
- Автомобил:
- Двигател:
От Ботевград съм близо съм до София 1-во ще му сменим дисплея че работи само като е студено и като загрее не показва и след това ще го сложа да видя какво ще стане.
-
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN 1997
Ако средната тройка цифри от номера на таблото е 919, значи няма КАН. Ако е 920 - има.
А кодирането става с VCDS и не е никак сложно. Още повече, че самата програма си има стабилна база данни и изписва коя цифра за какво е и как да си (де)активираш дадена екстра/датчик.
А кодирането става с VCDS и не е никак сложно. Още повече, че самата програма си има стабилна база данни и изписва коя цифра за какво е и как да си (де)активираш дадена екстра/датчик.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Средната тройка цифри от номера на таблото е 919, значи няма КАН но незнам дали и мойто е по КАН утре ще разглобя да видя за какво става въпрос а ако мойто е по КАН какво може да се направи по въпроса