Ето защо предлагам да намравим тази тема като едно кратко разюме на Пасат Б5.Благодаря на всички и безаварийно шофиране.

vladi2k написа: смяна на всички ремъци (вкл. ангренажен и водна помпа) и масло към 1000лв.
trunner написа:vladi2k написа: смяна на всички ремъци (вкл. ангренажен и водна помпа) и масло към 1000лв.
Е тука вече може да поспорим! При мен смяната на гореупоменатите излиза около 450-500лв без помпата!
Иначе си прав - колата си ги заслужава! До скоро карах Астра 96, но това жУотно няма нищо общо с оная плюнка ако мога така да се изразя!
rosen_shapshalov написа:Здравейте,доста птъти разглеждах форума и темите в него но не успях да намеря информацията която търса.Надявам се че няма да се разсърдите и предварително се извинавам за темата.Та значи решил съм да Ви ставам колега и аз искам да стана горд собственик на Пасат 5,но незнам точно на какъв мотор да се спра,нямам идея кой е добър,кой лош ,кой е много шумен,издържлив и т.н.Естествено и подръжката на автомобила.Скъпи ли са частите,шарнири накрайници и мн.др.С агренажен ремък ли са им моторите,има ли с верига.Колко парички трябват за ролк, ремък и смяна,Разхода им какъв е ?
Ето защо предлагам да намравим тази тема като едно кратко разюме на Пасат Б5.Благодаря на всички и безаварийно шофиране.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта