Имам следния проблем с бордовия компютър на колата:Преди 5 дена ми монтираха парктроник и от тогава имам проблем със страничните огледала-не се настройват отделно,а 2-те заедно.
-Плафона на багажника не гасне при никакви условия..
-Крушките под вратите не светеха...
-Алармата за включени светлини не пискаше..
Решение след съвет: Отидох на елком,след съмнения за комфорт платката,но там всичко си е ок.Пълна диагностика на борд компютъра и там всичко си е ок.Всички връзки и контакти са в отлично състояние и няма нещо прекъснато или със слаба връзка.
Решение 2 след втори съвет: Махнах акумулатора няколко пъти(4) за да се рестартира компютъра..
След рестарта се получиха няколко аномалии: Колата се заключваше сама (някъде след 30 секунди,а до сега не се заключваше) и не ми се отваряха вратите с централното.
Предните стъкла ги оставих отворени , отворих багажника и тя се заключи сама и вдигна стъклата(а до сега не ги вдигаше)и то при отворен багажник.
Сега,след 1 час премеждия:Проблема с огледалата остана с малката разлика,че като местя лявото няма проблеми,но като нагласям дясното се местят и 2-те..Плафона изгасна и крушките на вратите светнаха,но само от лявата страна(кръшките под вратите,които са)

От всичко,което съм описъл по-горе ми стана ясно,че може да се настрои от компютъра да се заключва сама и да се вдигат стълката с алармата и това ме притеснява най-много,че в даден момент(вероятно ще е най-неподходящия),ще направи някой магария ,като съм в Свищов или някъде другаде....
Моля Ви,дайте някакви идеи и предположения,че ми се струва ще бера ядове във времето,ако сега не реша проблема.
Или вече всичко си е наред с компа и досегашните настройки са си актуални и няма да има проблеми....