Vw Passat Б5 комби не се отваря шофьорската врата
Vw Passat Б5 комби не се отваря шофьорската врата
Здравейте,колеги. Имам пасат Б5 комби. Днес когато се опитах, да отворя шофьорската врата и се чу един звук. След което няма отваряне на вратата. Ръчката се движи свободно ,а вратата не се отваря. Отвън обаче се отваря. Някакви идеи от какво може да е ?
-
- Автомобил: Opel Astra G
- Двигател: DTI
- Контакти:
Re: Vw Passat Б5 комби не се отваря шофьорската врата
Има една пружина вътре и се е счупила!Аз имах същия проблем,но при мен не се отваряше и от вън!Разглобяване на кората и търсене на счупеното по моргите!
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Вероятно скъсано жило към вътрешната "ръчка"! 

- pushkata11
- Автомобил: Passat [B3 GT G60 Syncro] [B5_5]
- Двигател: [PG 1992] [AVF 2004]
И аз съм за жилото, моето се скъса още преди 2 години. По спомен за 20тина лв. го взех "ново" от моргата. Свали кората и ще видиш.
пп. И да знаеш, че ляво и дясно жило са еднакви, разликата е само в гуменото тампонче, което уплътнява в металната кора - цепиш тампончето, обръщаш го и ляво жило става за дясната врата или обратно
пп. И да знаеш, че ляво и дясно жило са еднакви, разликата е само в гуменото тампонче, което уплътнява в металната кора - цепиш тампончето, обръщаш го и ляво жило става за дясната врата или обратно

Благодаря,намерих проблема. Имам един друг. Задната врата не се отключва. Нито се отваря,нито работи прозореца. Питах,казваха ми,че е някакъв комфорт модул,нещо да ви говори ?
- Pet_rov
- Автомобил: Passat Variant B4
- Двигател: ADZ 1996
Говори ни. Под мокета на шофьорското място е. Ако напишеш в търсачката "комфорт модул В5" и Великденската ваканция няма да ти стигне за четене.