Пасат B6 Проблем с предни мигачи
Пасат B6 Проблем с предни мигачи
Здравейте след като дадох колата да ми боядисат предната броня. Предните ляв и десен мигач не светят крушките са здрави но не идва ток. И друго което забелязах термометъра за външна температура показава -15*C някакви такива ненормални стойности. Според мен нещо не е закъчено но какво точно незнам. Ако някой се сеща нещо да помогне. Благодаря.
-
- Автомобил: MK3 + T3 + МК5 Plus + MYLR
- Двигател:
Re: Пасат B6 Проблем с предни мигачи
Датчика за температурата е закачен на бронята, или не е закачен или са прекъснати кабелите.
Относно мигачите, ако са замърсени или нагорели фасунгиге също отказват. Връзките съм и слаби. Сваляш, почистваш ако не стават купуваш нови фасунги.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Относно мигачите, ако са замърсени или нагорели фасунгиге също отказват. Връзките съм и слаби. Сваляш, почистваш ако не стават купуваш нови фасунги.
Ivo_ написа:Датчика за температурата е закачен на бронята, или не е закачен или са прекъснати кабелите.
не е от фасунгите , а датчика е закачен . Аз питам за понагоре гъде отиват според мене там е проблема
датчика за външна температура тръгна , мо мигачите ги няма все още няма ток на фасунгите
- chefo_
- Автомобил: vw golf 97 ubi
- Двигател:
бушоните си виж