Здравейте, отскоро имам B6. Исках да сменя датата и Влязох в настройките на компютъра чрез задържане на бутончето на лоста на чистачките. Влязох в някакво меню AUDIO и тогава компютъра започна да управлява чрез бутончето на лоста на чистачките мултимедията /някаква китайска/ вместо самия компютър. Като го натисна и задържа започнаха да се сменят радиостанциите, а от бутончето на долната страна на лостчето се сменят други неща по мултимедията.
КАК мога да върна обратно режима на работа на копчетата и да си върна режима на бордовия компютър да започне пак да ми показва типичните му неща? Сега на дисплея на таблото стои AUDIO и няма махане. Пробвах и от самата мултимедия но пак не става. Благодаря ви предварително.
Passat B6. 2006 г. - Проблем с борд компютъра
-
- Автомобил:
- Двигател:
Passat B6. 2006 г. - Проблем с борд компютъра
Последна промяна от kalo_rachev на Вто 01 ное 2016 13:32, променено общо 2 пъти.
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
Re: Проблем с борд компютъра
Оправи си заглавието, според правилата на форума.
- Angel Stavrev
- Автомобил: VW Polo 86c 2f
- Двигател: AAU 1994
Re: Passat B6. 2006 г. - Проблем с борд компютъра
Според мен трябва да търсиш решението в кодиране на ново..
- Smilodon
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: 1 6 TDI CAYC
Влизаш отново в настройките на компютъра чрез задържане на бутончето на лоста на чистачките и от първото меню което ти излиза избираш MFI (или МFD не съм сигурен точно за съкращетнието). Ако не се справиш ще погледна точно на моята как става.
Първо изключи медията и тогава задръж бутона за менюто на борд компа!