Здравейте!
Става дума за ПАСАТ 2001 година 2000 кубика, 115 конски сили....
Колата вече става на 95000 километра и май доста спешно ще трябва да се смени ангренажния ремък на двигателя както и всички останали ремъци по колата... Понеже знам, че повечето сервизи в Пловдив са гола вода реших да се допитам до вас къде ще е най-удачно да ми го сменят понеже до сега колкото пъти съм отишъл на ремонт, ми връщат колата едва ли не в кашонче... Този път искам да отида някъде където да се размина с възможно най-малко щети и по възможност перфектно свършена работа за не много дълъг срок от време....
Благодаря предварително на всички отзовали се...!
Смяна на ангренажен ремък в Пловдив???
- blackpearl
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Някой от сервизите Кастрол - или в Кичука - по прославения
или този до Санкт Петербург ( образно казано) защото се намира зад 2 рия военен блок - теса по известни със стенда си ама и другите работи ги правят - поне аз така знам ...
колега, това твоето пасатче хваща окото ....
и понеже ти е младо , в хаас ще те посрещнат с усмивка, а не с метлата - това си е привилегия, да знаеш 

колега, това твоето пасатче хваща окото ....

- Vasseto
- Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
- Двигател: CFFB AVF BXE
"Браво инженеринг".
Не ходете в Браво инженеринг - Големи измикяри са. Претупват нещата и взимат страшно много пари. После се налага по няколко пъти да се връщам за да го дооправят това което са свършили.
Не ходете в Браво инженеринг - Големи измикяри са. Претупват нещата и взимат страшно много пари. После се налага по няколко пъти да се връщам за да го дооправят това което са свършили.
Последна промяна от Vasseto на Чет 21 авг 2014 11:00, променено общо 1 път.
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
с голф 2 не могат да се оправят,камо ли с нов пасат!...атомна бомба в кастрола!
Taка ли ? Хм.... ми я вземи ги "наругай" в секция сервизи тогава.... аз се ръководя по това, че мога да наблюдавам този в Кършака директно и доста млади возила влизат и излизат цял ден там... общо взето оплаквания не съм чул ама все пак предполагам, че имаш някакво основание за твърдението ...
А това изказване за ХААС означаваше ли че ми го препорачваш и ако си отида направо там ще остана доволен или го каза в друга насока ? Wink
Ами все пак там е "фирмения" сервиз за града.... предполагам, че като уреди и възможности ( на хартия поне) би трябвало да могат да го направят най- добре само дето са големи мързели и предпочитат да ти закачат колата на компира, да ти сменят някои датчик и да де дялнат 1000 лева за добър ден... а стари коли - забрави ама твоята е млада.... понякога по новите модели имат специфики коитосе знаят 1 во в оторизираните сервизи и затова те пратих там - да не се учат "някъде" на твоята...
- lz1kka
- Автомобил: Audi S7
- Двигател:
- Контакти:
Вече се ориентирах кам АУТОЮНИЪН... Всичко ще ми излезне около 700 лева но майсторите там казаха, че ми е рано още. Колата в момента е на 95 000 километра а те казаха, че като стане 105000 тогава мога да мина през тях да ми го сменят. По книжка ги били давали за 110000-115000 км...
Благодаря на всички отзовали се!
Благодаря на всички отзовали се!
- Sara01
- Автомобил:
- Двигател:
Ауто Унион
, това е сервиза.
Преди три дни правих пълна профилактика там, уговорихме се от единия ден за другия, оставих я към 8,30 и в 17,30 същия ден си я взех колата, но струва повечко от 700 лв. - платих общо 860 лв, като труда е 100 лв. ако се интересуваш от конкретни цифри за вложените консумативи пиши на ЛС

Преди три дни правих пълна профилактика там, уговорихме се от единия ден за другия, оставих я към 8,30 и в 17,30 същия ден си я взех колата, но струва повечко от 700 лв. - платих общо 860 лв, като труда е 100 лв. ако се интересуваш от конкретни цифри за вложените консумативи пиши на ЛС