Синхронизиране на ключ за Passat B6
- Djaniko0o
- Автомобил: VW Golf MK4
- Двигател: AHF+ 98
Синхронизиране на ключ за Passat B6
Здравейте! От скоро съм собственик на Passat B6 2008. Имам два ключа, на единият му работи всичко пали,заключва,отключва, но другият като натисна да отключва светва диода, че праща сигнал към колата, но не реагира колата. Пали и с двата ключа. Гледах в интернет клипове за синхронизация уж, но не става пробвах да дам на контакт с работещия да задържам бутона за отключване не стана, пробвах и да въртя с аварийни ключ да отключвам ръчно и да заключвам и пак не стана..
-
- Автомобил: Passat B7 variant
- Двигател: CFFB
Re: Синхронизиране на ключ за Passat B6
А с Vag Com пробва ли? Аз на моя Пасат 5.5 си ги обучих и двата с Vag Com след като пипах където не трябва. Щом е само за дистанционното не би трябвало да ти иска пин.
- Djaniko0o
- Автомобил: VW Golf MK4
- Двигател: AHF+ 98
Благодаря за идеята, но ми споменаха че ставало и без Vag Com. Той ключа е обучен, пали с него, но.. Все още ще търся как става без ваг ком и накрая ще пробвам с него.. 

-
- Автомобил: Passat B7 variant
- Двигател: CFFB
И аз изгледах доста клипчета за Голф и Ауди, но не стана по нито един начин показан в тях. Иначе за паленето си отговаря отделен транспондер (чип), който няма нищо общо с дистанционното заключване. Поне при мен е така.