Здравейте от един месец имам тази кола и има доста технически проблеми явно.
Първо открих, че не вървеше на бензин излезна ми на всички програми missfire на 3ти цилиндър. Поръчах дюза след като ме увериха, че е тя. Но в процеса на каране (4000км ) няколко пъти излиза червената удивителна (!) и след като спра и изгася колата. Когато я включа дълго време не иска да прехвърля на метан . Днес дори въобще не поиска да прехвърли на метан и се наложи да я карам на ръчни (тя е дсг) на по високи обороти до София , докато не я закачих на диагностика в София. Излезнаха ми куп грешки
https://imgur.com/a/Ahk4l5v
Дали някоя от грешките подсказва за проблем с веригата ? (един сервиз ми каза че ми е за смяна не чувам шум )
(!) проверил съм има течност за спирачките
дали повечето от грешките не се трупат от проблеми с дроселовата клапа ?
Passat b7 ecofuel 1.4 грешки/проблеми
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател: BSX
Re: Passat b7 ecofuel 1.4 грешки/проблеми
Само една разчетох(защото я имам и аз)
P03366 -повишено налягане на рейката на метана
P03366 -повишено налягане на рейката на метана
- makrelov
- Автомобил: Passat B8 2-0 BiTDI 4Motion 176kW
- Двигател: CUAA 2020
Re: Passat b7 ecofuel 1.4 грешки/проблеми
Колега,
Изчисти си грешките, защото при тези коли една основна грешка може да предизвиква няколко допълнителни такива.
Но, определено колата не изглежда добре след диагностиката. Толкова много грешки си е проблем.
Изчисти ги, покарай малко и пак провери да видиш кои грешки ще се появят най-напред. И почни от тях да отстраняваш проблемите.
Изчисти си грешките, защото при тези коли една основна грешка може да предизвиква няколко допълнителни такива.
Но, определено колата не изглежда добре след диагностиката. Толкова много грешки си е проблем.
Изчисти ги, покарай малко и пак провери да видиш кои грешки ще се появят най-напред. И почни от тях да отстраняваш проблемите.