Passat B8 - няма хартиена сервизна книжка?

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
beboyan
Автомобил:
Двигател:

Passat B8 - няма хартиена сервизна книжка?

Мнениеот beboyan » Пон 16 дек 2019 12:05

Здравейте, взех върнат от лизинг Пасат Б8 на 2 години. Купуван е от Порше Изток. Сега гледам в жабката при упътването за колата и радиото липсва сервизна книжка.
Понеже колата е в гаранция още 3 години и предполагам ще ми трябва ако има.

Сервизната история ми я изкараха през компютъра в официалния сервиз и затова не погледнах за сервизна книжка.

Забелязвам, че стикерите с PR кодове са лепнати на втора страница на упътването на колата, а на пасат Б7 бяха в сервизната книжка.

Martin_87
Автомобил: VW Passat B8
Двигател: TDI 150hp - EA288 2016

Re: RE: Re: Passat B8 - тунинг, подобрения, ремонти

Мнениеот Martin_87 » Пон 16 дек 2019 12:07

beboyan написа:Здравейте, взех върнат от лизинг Пасат Б8 на 2 години. Купуван е от Порше Изток. Сега гледам в жабката при упътването за колата и радиото липсва сервизна книжка.
Понеже колата е в гаранция още 3 години и предполагам ще ми трябва ако има.

Сервизната история ми я изкараха през компютъра в официалния сервиз и затова не погледнах за сервизна книжка.

Забелязвам, че стикерите с PR кодове са лепнати на втора страница на упътването на колата, а на пасат Б7 бяха в сервизната книжка.
Здравей,
От 2017г. са преминали на електронни сервизни книжки, въобще не издавали на хартиен носител. В Порши Изток предлагат книжка на хартия за около 25лв, като могат да ти въведат всичко правено до момента по автомобила в нея.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Re: Passat B8 - няма хартиена сервизна книжка?

Мнениеот Vlad777 » Вто 17 дек 2019 12:48

Мога да споделя същото и за VW T-ROC 2018 г., който също няма хартиена сервизн книжка, а само ръководство. Добър съвет е да се издаде и хартиена все пак де.

Върни се в “Passat”