въпрос към собствениците на пасат passat B5
въпрос към собствениците на пасат passat B5
въпроса е следният ... по предницата всичко мисля че ми е ок! Даже скоро бях на реглаж на преден мост но ... трудно е да го обясня писмено - примерно на ниска скорост 10 - 20 км на 1ва или на задна като закова рязко спирачките се чува един метален звук "КРЪНК" (доста е трудно с думи да се възпроизведе). Та това нормално ли е според вас? Има ли го при ваще коли?
- passat_comby
- Автомобил:
- Двигател:
въпрос към собствениците на пасат В 5
Както цветущо бе описан звука колега. звучи ми като износени предни накладки .
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nikm написа:И при мен съм чувал някои път нещо подобно, основно на задна. Моя съвет е да си усилите музикатаи да не обръщате внимание на всеки шум от колата, защото иначе само ще давате излишни пари по-маистори. На стара кола винаги има нещо дето поскръцва или потропва. Караите си и да не ви пука.

Колкото повече се грижиш за нещо - толкова повече се троши. Това не означава, че трябва да си з.ебем колите разбира се! Пример: Имам двама приятели с едни и същи коли. Единия дори не сменя маслото, а другия си трепери върху колата сякаш ще му е последна - всичко да е наред, да е чистичка винаги, двигателя също трябва да свети, центровките постоянно се барат... абе педант. А познайте сега на кого колата му върви повече?

Сори за спама!