Здравейте, имам следния проблем, купих пасат 5.5 1.9 101кс след няколко дена почнах да чувам бълбукане от радиотора на парното когато подам газ, забелязах и че маркучите на охладителната с-ма когато колата загрее се надуват повече от нормалното сперед мен, сравнявах с други такива пасат който са загрели добре, та един майстор ми каза, че гарнитурата на главата е здала багажа, съответно аз реших да отида и за второ мнение. При другия майстор които първото нещо което направи беше да направи тест за изгорели газове в с-мата но такива нямаше, посаветваме да сменя капачката на казанчето, та смених я и 1 седмична нямаше ядове с маркучите, но после пак стана същата работа, не ги прави баш да не може да се стиснат но са си твърдички, антифриза 1 път беше паднал до средата на казанчето но беше 2 седмици след смяната му , предполагам че се е убезвъзтошил и за това така, долях но май в повечко и забелязах че почна да вади от разширителя по малко, та утре ще ида да почистят цялата система, барем се оправят тес маркучи(парно има и то супер) та някой компетентен да изкаже мнение относно бълбукане то радиатора на парното и проблема с маркучите благодаря предварителн0