Здравейте,
От няколко дена имам следния проблем: след като махна педала на газта и цялата предница се забива....всеедно се натиска спирачката рязко,повече се усеща на 1/2 и мааалко по-малко на 3/4, даже като съм на 4-та и като махна педала на газта да намаля лекo и пак го прави? Бях в сервиз преди ден и сменихме свещи, кабели и бобина всичко е ок, дискове спирачки и тн всичко е сменено, апарати рециклирани. Това ми го направи след автомивка, карах 200метра и започна, не го е правило тва никога до сега! Направиха диагностика и отчете само ламбда сонда и катализатори но това си го знам от доста време.....Др не показа. Мотора е VW Passat b5.5 2.8 4motion petrol 193hp 142kw.
Мерси.
Passat b5.5 2.8 4motion petrol 193hp 142kw. Колата забива носа след махането на педала на газта
- Tsankovski
- Автомобил: VW Passat B5-5 Variant Тiptronic
- Двигател: AMX 2005 2-8 4motion Exclusive
Re: Passat b5.5 2.8 4motion petrol 193hp 142kw. Колата забива носа след махането на педала на газта
Пробвай със изключено ESP
Re: Passat b5.5 2.8 4motion petrol 193hp 142kw. Колата забива носа след махането на педала на газта
До колкото знам той си е изключен, и само при промяна на автомобила спрямо настилката се пуска, или имам копче което го прави пуснат постоянно.
- Tsankovski
- Автомобил: VW Passat B5-5 Variant Тiptronic
- Двигател: AMX 2005 2-8 4motion Exclusive
Включен постоянно и сработва когато трябва, при теб да не би да сработва когато не трябва, затова като вариант само да се пробва и тоя номер с изключването с бутона де. Карам същия пасат и не е правил такива магарии, но може да гадаем за проблема
Ами не мисля ,че ще е от това...Стана след като я измих на мивка, помислих си ОК, свещи/кабели/бобина защото го имах тоя проблем преди като влезне вода и си ... майката ;) Смених свещите веднага на др ден, нищо пак си е така. Колата е стегната всичко е сменено по нея, съединителя с маховика, предницата цялата , спирачки всичко е сменено....Преди имах проблем с вала имаше едно тропане, и некъв лагер аксиален ли нз (не съм такъв голям майстор) в скоростната който тропаше ли нз кво беше, само него не са гледали....И вече нз писна ми с тая кола ХАХАХА