Гори ми предпазителя! Решено !
- LZ2PPG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Гори ми предпазителя! Решено !
Здравейте колеги ! Абе не мога да разбера ама ми гори предпазителя който май е за късите и за подсветката на таблото на В3-ика ! 3-тия от вратата към волана 10 А е ! Включвам фаровете ок ама не светва подсветката като мръдна копчето което променя силата на светене на подсветката и гори! Днес си подвързах едно радио и след това почна! Да ама радиото бачка явно не е към тоя предпазител ! А и подсветката бачка и се чудя дали не е изгоряло нещо покраи лампичките на таблото и да дава накъсо ! Дайте съвет какво може да е изгоряло и как да го сменя наи лесно
че май не се отваря лесно таблото а нямам и къси! Имам дълги светлини и габарити! Шашнах се направо тая вечер и ми настръхна косъма навсякаде ! Че и актче ми написаха че съм карал на дълги в града! Ужассссссссссссссссссссс!!!

Последна промяна от LZ2PPG на Вто 05 юни 2007 8:50, променено общо 2 пъти.
- LZ2PPG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблемът е решен ! Оказа се че антената на ел пасо е окъсила и двата извода отиват на маса а и радиото има малка отечка и от там думка предпазителя ! Ама така и не разбрах за какъв чеп гори именно тоя предпазител а не на радиото който е !
Ама нищо
Ей сега отивам да си взема външна антена! Благодаря колеги